Inte ensam

publicerat i Allmänt;
(null)
Vid sjön idag. Ännu is. Solen skiner men hu vilken kall vind! 


När jag mår dåligt av att kvinnor som höjer sina röster och engagerar sig får hat och hot och ska tystas, är jag glad att jag följer starka, modiga och kämpande kvinnor på nätet. Kvinnor som vet vad de talar om. Som inte stryker medhårs. Som inte låter sig tystas.  
Jag följer: Maria Robsahm, Stina Berge, Greta Thunström, Linnéa Claesson, Mia Skäringer, Stina Wollter, Cissi Wallin, Katarina Wennstam, Elaine Eksvärd m fl. Utan dessa skulle mycket kännas meningslöst. Tilläggas ska att jag följer en hel hop bra män också. :-)
Idag när uppgiften om att utredningen om ordningsvakterna som brukade våld mot en gravid kvinna i tunnelbanan läggs ner, eftersom filmen inte visar att det handlade om något allvarligt våld...ja, då känns det bra att inte vara ensam om sin reaktion och sina känslor...att pressa ner en höggravid kvinna med magen mot en bänk, det är inte allvarligt våld???

(null)
Inget för allergiker att glädjas åt men jag kunde inte låta bli att fota de ståtliga hängena. De är långa nu. Så förlåt om du lider av allergi...jag vet hur det kan vara...

Nu något annat. På Fb har jag funnit den härliga sidan: "Broderauttexten". Humor som jag gillar. T ex:
(null)

(null)

(null)

Jag vet inte vem eller vilka som skapar denna konst men jag har förstått att konsten ställs ut. :-) 

Så ja, "var exakt hur känslig du vill"! 

Hoppfullheter
❤️

Taggar: #starkakämpandemodigakvinnor;

Kommentera inlägget här :