Motionerar skrattmusklerna

publicerat i Allmänt;
Lördag kväll:

Jag skrattar så käkarna nästan går ur led och magmusklerna värker. Och det är sååå härligt! 
Jag har så länge velat se och höra Henrik Schyfferts föreställning "Var inte rädda". Helst live förstås men det blev inte så och tv duger bra. Komik och allvar blandas på ett perfekt sätt. Det handlar om våra rädslor... Visst finns där humor under bältet men man vet att han överdriver. Och det funkar. Henrik rannsakar sig själv, sina egna rädslor. Det är modigt och det är roligt. Tycker jag och många med mig. All respekt till dem som inte har samma humor men jag har vrålkul! :-D
Det är inte alls så dumt att motionera skrattmusklerna då och då ;-)

Idag: 
Jag är inte mer rädd eller mer orolig för framtiden efter att ha läst Malena Ernmans bok men jag har mer fakta nu och insikt om att oron är befogad. 
Men vi vill ju inte se farorna, vi vill ju inte inse att vi måste förändra vårt livsstil NU. De flesta politiker blundar och de som inte gör det kallas för "dårar, foliehattar, idioter" och annat liknande. Men den som inte tar klimatförändringarna och dess följder på allvar, vad ska man kalla dem? 

Spänningen är stor i Sverige idag...ska L också stödja Löfven? Nej, inte den spänningen! Utan: kommer Richard Olsson hem i tid till Bingolotto??? :-D

Det blev inget fotat under promenaden idag. Inte bara för att det är mulet, utan för att snöfallet inte inbjöd till fotografering. 

(null)
Foto från igår

(null)
Foto från i fredags
(null)
Gamla stugan. Snart 100 år. <3 (Vindskivorna är på G så att säga...;-)

Gå varsamt på vår jord
Dela kärleksfulla ord
❤️

Kommentera inlägget här :