”En räddad ros”

publicerat i Allmänt;
Tröttheten är jag inte ensam om denna måndag. Sonen jobbar i stan men vi övriga har svårt att hålla ögonen öppna. Det blir en lång förmiddag. Temperaturen har sjunkit rejält och det blåser kraftigt. 

Ögnade igenom nyheterna. Det blir man inte piggare av men det är inget fel att hålla sig uppdaterad. Idag inträffar Overshoot Day. Vi lever från och med nu över våra tillgångar. Utifrån en årsbudget för jordens förnybara resurser. I Sverige lever vi som om vi hade fyra jordklot till förfogande...Den här dagen inträffar tidigare i år än förra året. Den ekologiska skuldens dag...

Men varför bry sig? Suck. Klimatförnekarna använder nu sin tid och energi på att hitta allt som är miljöfarligt med båtar...allt för att klanka ner på Greta som istället för flyg tar segelbåt till USA...Dumheten slår alla rekord! 

(null)
Balder är tokig i mina rosor...han tjuvar dem och brer ut dem över gräsmattan...det gör mig mindre glad...:-(
(null)
En "räddad" ros...;-)

Allt blir inte alltid som man tänkt sig som bekant. Retreaten jag skulle på blir inte av pga orsaker som ingen rår för men förhoppningsvis någon rår på snarast. Nu hoppas jag på retreat i höst istället. 

En promenad blev det idag. T o m gammelhunden travade på bra i den svala luften. 
Träffade grannar. Alltid lika trevligt med en pratstund. :-) 

Nu har Balders nya favorit, vår yngste son, åkt hem till sig. Så nu har Balder tid för mig igen ;-)

NAMASTE 
❤️


Taggar: #enräddadros#overshootday#alltblir intesommantänktsig;

Kommentera inlägget här :