Vind och minnen

publicerat i Allmänt;
Idag älskar jag vinden som får gardinen att fladdra i det öppna fönstret. Svalka. 
Ser bilder och filmer från Västsverige...hm...blåst och regn...undrar om det kommer hit? 

Lördagskvällen blev en minnenas afton för maken, sonen och mig. . Vi kom in på den "gamla goda tiden" i Knivsta. Där våra söner växte upp. Radhusområdet. Vad minns jag och maken och vad minns yngste sonen? Vilka bor kvar? Vilka lever? Och vad hette han och vad hette hon? Vart tog de vägen?  
Vilka har fått barn? Vilka är skilda? Och minns du dem? Och minns du den händelsen? 
Jag ångrar aldrig åren i Knivsta. Tryggheten för barnen. Jobben. Idrotten. Underbara vänner och bekanta. Gemenskapen. Allt var naturligtvis inte bra men det mesta var det. 
Det är mysigt att sitta och minnas. 22 år av ens liv...

Jag ångrar inte att vi flyttade därifrån heller. :-) Vi behövde det och nu i efterskott ser jag så tydligt meningen med det. Och vännerna, de finns ju kvar. :-)

(null)
En perfekt lunch denna varma dag...:-)

Jag gjorde ett test, i Expressen, om jag skulle passa in i Djursholm ;-) Svaret var egentligen givet men kul ändå att "testa"...Att inte passa in där är inget jag gråter över...he he...jag jublar för det ytliga livet är inget för mig.

Att inte vara "kändis" känns också bra. Tänk vad de bråkar nu, kvinnorna, om huruvida det är rätt att göra skönhetsingrepp som fillers och botox, det så kallade "botoxbråket"...Anna Book anser att det är "snudd på farligt i Sverige att säga att man använder botox eller fillers"...oj, då! Kära nån, så svåra problem vissa har...Jag vet, jag är cynisk idag, men hallå??? Jag bryr mig inte om vilka som gör det, deras behov och val men blir trött på "ytliga problem". Mer intresserad av hur människor mår under botoxen...
(null)
<3

Jag har en retreat i Dalarna att se framemot under veckan som kommer. 

Tiden går...men den kommer ju också.:-) 

Pratade med fin vän häromkvällen. Hon börjar jobba igen i morgon. Hon tyckte att det skulle bli skönt med svalare väder. Det är det nog många som tycker. Och andra blir besvikna. 

Vare sig du är ledig,sjukskriven eller jobbar önskar jag dig en riktigt bra vecka! 

Kärleksljus
❤️

Taggar: #vind#minnen#knivsta#sköntattintevarakänd#ytligalivet;

Kommentera inlägget här :