Farmor försöker pussla ;-)

publicerat i Allmänt;
(null)
Äntligen! <3

27 mars.
Idag för precis 20 år sedan dog min pappa. Det var en lördag och jag glömmer aldrig den dagen. Jag minns nästan i detalj vad jag gjorde och sa och vad andra gjorde och sa. Trots chocken. Och trots tiden som gått. 
Han hann inte fylla 66 år. Hjärtinfarkt var orsaken. Precis som han själv förutspått eftersom det var lika med farfar. Pappa har sin grav på Tofta kyrkogård, Gotland. 

(null)
Aspens hängen 

Besök på gården av mindre välkommet slag:
(null)
Vårtecken...Men det ska väl alltid finnas en orm i paradiset ;-) 

Varmt, skönt och stilla idag. Ute...Inne råder en aktiv röra :-) Jag sorterar och rensar. Plötsligt igår fick jag för mig att pröva att lägga ett gammalt barnpussel. "Barn 5-9 år" står det på kartongen. "Ah, lätt match för mig då!" Tänkte jag....efter ett tag började jag på allvar undra om jag är senil? Alltså, allvarligt! Det här var svårt! ;-) Andra pussel från barndomen känner jag igen, men det här...Det står mitt namn på kartongen...Jag har lagt pussel med hundratals bitar, "vuxenpussel", ett stort antal gånger...men detta...himmel, hur står det till i hjärnan egentligen? ;-) Izabelle får komma upp och hjälpa farmor nästa gång jag får för mig att lägga barnpussel! 
(null)
"Visst ser det svårt ut!"  Ha ha, hi hi :-D

Det kommer fram så mycket minnen när man rensar. Minns ni dessa?
(null)
Kylskåpsmagneterna

Izabelle var lite irriterad på mig vid senaste besöket. Jag hade inte fixat dockhusmöblerna som gått sönder när en mus härjat omkring där...så nu limmar jag för fullt. Strax ska jag sätta en svans på en häst...leksak alltså ;-) 

Hoppfullheter
❤️

Taggar: #farmorpusslar#vårtecken#ormeniparadiset;

Kommentera inlägget här :