När löven faller

publicerat i Allmänt;
(null)

15 oktober
Höstens skönhet är en tröst när dagarna blir allt kortare och kallare. Löven börjar falla, idag när det inte blåser dalar de långsamt ner och sällar sig till de övriga på marken. Bildar en lövmatta som det prasslar om. 

Idag för två år sedan startade me too...det är dags att fundera på allt som hänt sen dess...så mycket som uppdagats, tagits upp i ljuset. Dolda sanningar. Tysthetskultur. Mycket återstår att göra. Det är fortsatt kamp, ingen får tystna eller tystas mer!!! 

(null)
Fullmånen kl 00.50 natten som var.Ett  både dramatiskt och vackert skådespel. Moder Månes vita ljus lyste upp hela rummet. <3

Fick beröm för min blogg igår från flera håll. Det värmer så och gör mig så himla glad :-)
Tack <3

Bilderna från Syrien gör ont att se...mina tankar och mina böner handlar mycket om de oskyldiga offren. Krig är ett helvete. Startat av onda ledare. Och i detta fall används krigsmateriel från bl a Sverige...det känns väldigt fel! 

Om du tänder ljus i kvällsmörkret, sänd en tanke till Syriens barn, så är vi många som gör det. En del säger att det spelar väl ingen roll, det hjälper ju inte dem...men tänd ändå, för det känns fint att i alla fall göra något, om än bara symboliskt. Eller vad tycker och känner du? 

Hösttröst och Kärleksljus
❤️


Taggar: #närlövenfaller#höströst#metoo#syrien#tändljus;

Kommentera inlägget här :