När vatten fryser

publicerat i Allmänt;

Gladaste nyheten: ;-)

"Många har suktat efter och saknat nostalgiglassen Igloo. Nu meddelar GB Glace att favoriten kommer tillbaka i år tillsammans med bland annat två nya magnumglassar och en Pippi Långstrump-glass." (Kopierat från Aftonbladet)

Jag har helt missat att Pippi Långstrump fyller 75 år i år! Eller rättare sagt första boken om Pippi fyller 75. Pippi själv är ju för alltid 9 år eller något sånt. :-) 

Glass. Igloo isglass. Is. 
Det var inte mycket is jag såg på min promenad men av de få issamlingarna på vägen konstaterar jag åter vilka fantastiska mönster vatten bildar när det fryser. 
(null)

(null)

3 februari. Andningens dag. 
Något av det bästa men samtidigt svåraste när jag tränade yoga var andningsövningarna. Hur andas du? Andas du in och ut frisk luft, lugnt och regelbundet, genom näsan ända ner i magen, då andas du rätt. Då både syresätter, lugnar och piggar du upp din kropp. :-) 
Själv har jag i samband med fibroskov fått värk och blivit spänd över bröst och bröstrygg vilket gett mig problem med andningen. Vråljobbigt! Vissa dagar är bra, andra sämre. Kämpar på ändå. 

Andas in. Andas ut. 
Vi lever ett andetag i taget. 

NAMASTE
❤️

Taggar: #närvattenfryser#iglooisglass#andningensdag;

Kommentera inlägget här :