Ur led är tiden

publicerat i Allmänt;

Det rör på sig i de europeiska kungahusen. Alla vill inte längre vara med. Det verkar dock vara så att alla inte meddelar detta på ett juste sätt. Hur det än går och vad det än blir så är nog detta en trend som kommer hålla i sig. För tiden verkar vara mogen för förändringar. Därmed inte sagt att monarkins dagar är förbi. 

Jag erkänner att jag varit urdålig på att följa vintersporten på tv. Har sett rubrikerna och förstått att det varit mycket tjafs, sjukdomar och avhopp bland skidåkarna men att det också varit härliga segrar. 

En läkare (på SÖS) skrev igår på Fb att "bli inte sjuk nu"...eftersom alla platser på alla avdelningar var fullbelagda och överbelagda. 17 patienter på akuten behövde läggas in men sängar saknades. Den som väntat längst hade väntat i 15 timmar. Ändå vill politikerna säga upp läkare och undersköterskor... hallå!!! ????

Mörkret lägger sig så hastigt över stugan. Solen gick upp 08.51 idag och ner 15.11. Natten som var bjöd på kyla, gnistrande stjärnor och ett fantastiskt månljus som kastade långa skuggor på gården. Vackert. Mäktigt. Magiskt. 

Ett alldeles för tidigt vårtecken: körsbärsträden i Kungsträdgården har börjat blomma...ur led är tiden...

Nu ska jag äta något av det godaste jag vet: pepparlax. :-) Ja, jag har det väldigt bra. Tacksam. 

Kärleksljus
❤️

Taggar: #urledärtiden#förändringikungahusen#körsbärsblom;

Kommentera inlägget här :