Boken slukar mig

publicerat i Allmänt;
(null)
Trots att jag följer henne på Insta och läser allt hon skriver i media så har jag aldrig läst någon av hennes böcker förr. Märkligt nog. Men nu äntligen blir det av och nu blir det inget annat av! För den här boken slukar mig! :-) (Vet att man vanligtvis säger tvärtom men just nu känns det så här)

Förr sa man: "visa mig din bokhylla och jag ska säga dig vem du är"...Det var lite "fint" att ha en bokhylla full med böcker. Vare sig man läst dem eller inte. Det var inte så "fint" med pocketböcker, nej inbundna skulle de vara. Och helst några klassiker och naturligtvis någon av Dostojevskij, någon tjock och "svår" ;-)
Det var dyrt med böcker så det var alltid bra att passa på att önska sig till jul och födelsedag. Flera av "måste-böckerna" lånade jag på bibblan. Men de gick ju inte att ha i hyllan och jag var noga med att lämna tillbaka i tid. 

Andra tider är det nu. Böcker har blivit billigare  och det flesta kommer ut i pocket. Men "vanliga boken" har fått konkurrens med nutidens teknik. "Allt förändras"...

(null)
Vår gräsmatta är som en klöveräng..eller var tills maken klippte gräset idag. Det här paret är inte "äkta" och har med åren bleknat men de får hänga med varje sommar ändå. :-) Vitklövern sprider en härlig doft och bin och humlor dras gärna till den.

På tal om par så såg jag att kärleken blomstrar i politiken. Morgan Johansson och Annika Strandhäll har ett förhållande. Vad man än tycker om deras politik så är det väl ändå en liten positiv input i allt det andra, corona, konflikter, kriser...lite romantik :-)

Har du bikinibantat? ;-) Inte jag. Det där med bantning har jag gjort med bra framgång tidigare i livet (för hälsans skull) men det håller ju inte i längden när kriser och annat dyker upp. Och det är svårare ju äldre man blir. Och kanske är det inte rätt heller? Jag vet inte. Jag får duga som jag är. 

(null)

1 juli
Tema: Silikonbröstens dag  (?)
Namnsdag: Aron och Miriam 

Välkommen Juli! Må du bli lagom varm och ge oss regn på nätterna. Må din vind blåsa behagligt svalkande och hålla åskan borta. 

Och må vi klara av att fortfarande följa instruktionerna: håll avstånd, tvätta händerna, stanna hemma vid sjukdom och symtom.

Varsamhet
❤️

Taggar: #bokenslukarmig#wennstam#klöveräng#kärlekipolitken#juli;

Kommentera inlägget här :