Den nya tiden

publicerat i Allmänt;
(null)


Den nya tiden:
I ett sällskap på fyra personer är det bara jag som har en vanlig klocka. De andra har klockor som med jämna mellanrum säger till dem att "ställa sig upp"...
Det är naturligtvis för deras hälsas skull. Man ska inte sitta still för länge...
;-) 
Armbandsklocka med ungefär samma funktion som en iPhone. 
Men...ja, jag, "skeptikern", undrar hur mycket vi ska styras av apparater...det här är ju bara början...vi kan ännu skratta åt det som en rolig grej men i framtiden? 

Maken skrattar nog åt min skepsis. Hur lång tid tog det inte innan jag började använda min iPhone? Och nu? Varje dag...

Jag tittar på min klocka. Den visar tiden. Och vad jag vet så avger den ingen strålning...:-)

(null)
Sover gott efter långpromenad:-)

Idag blev blev det ingen promenad till sjön men väl en kortare promenad med gammelhunden. Vi gick och mötte maken och Balder som var på hemväg från en riktig långpromenad. 

Hur tänker svenska turister som klagar på att "allt inte är som vanligt" på hotellet utomlands? Att det inte finns buffé t ex och att det är för lite folk där. Men kära nån...pandemin är inte över!!!  

Och hur tänker svenskar när de utvisar en 10-årig flicka, ensam till Turkiet? Hon har bott här i Sverige i 6 år, hos sin faster och hennes familj. Ingen vet var föräldrarna är och det troligaste är att hon hamnar på barnhem...
Det här är så fel som det bara kan bli och det stämmer inte med Barnkoventionen som numera är lag i vårt land! Skäms! Tänk om! 

(null)


Det är "vanligt" väder igen, ömsom sol ömsom regn. Det gäller att ta tillvara på solglimtarna. Sen kan man ju dansa i regnet också! :-)

Kärleksljus
❤️

Taggar: #dansairegnet#dennyatiden#hurtänkersvenskar;

Kommentera inlägget här :