Kraftig ljummen vind

publicerat i Allmänt;
(null)

Fredag 17 juli anno 2020.
Jag sitter på förstukvisten och förundras över det märkliga vädret. Det är 25 grader varmt och det blåser en mycket kraftig ljummen vind. Molnen seglar snabbt förbi på den blå himlen. Man skulle kunna tro att det är åska på gång. Och ja, kanske. 
(null)

Vinbären börjar rodna. Det blir nog bara något av de röda i år. Jag kände mig lyxig när jag i morse kunde plocka egenodlade jordgubbar till frukostens yoghurt. Lite av livets goda. :-)

Ibland kommer jag på mig med att tänka på vänner och tänka "att ja, men det var ju längesen man träffade dem, kanske dags nu?"...men...så slås jag av verkligheten, det är coronatider...

Det svåraste när Izabelle var här var att hålla avstånd, man vill ju så gärna krama om sitt barnbarn! 

Izabelle var så gullig och uttryckte sin beundran av mina tavlor. Hon har ju sett dem förr men det var som om hon först nu verkligen såg dem. Barn ser ju detaljer där vi vuxna fastnar i helheten. Nu var det som om detaljerna i målningarna gått i hop till en helhet för henne. Utan att för den skull tappa detaljerna. Intressant. Och jag blev naturligtvis mycket smickrad över berömmet :-)

Det är längesen kraften att måla fanns hos mig...det är en sorg...

Läste att det nu är fler kvinnor än män som är präster i Svenska Kyrkan. Men, männen tjänar i snitt 2 200 kr mer än kvinnorna! ??? Suck...
Det är ju nu inte bara inom kyrkan dessa löneskillnader mellan könen finns men ändå...det är 2020 nu!!! Man får alltså automatiskt lägre lön för att man är kvinna???Eller???

Det är fredag. Det är snart helg. Må din helg bli fin. Må solen på dig lysa precis så mycket eller lite som du önskar. 
Och du...håll avstånd...mellanrum...både ute och inne...

Kärleksljus
❤️

(null)
Sommar

Taggar: #kraftigljummenvind#minkonst#löneskillnader#coronatider#helg#kramas;

Kommentera inlägget här :