33

publicerat i Allmänt;
(null)
Mumsigaste frukosten. Yoghurt och färska jordgubbar <3


"Smög upp på morgonen innan min dag var riktigt vaken..." 
Lika bra att starta dagen tidigt om man ska orka vara ute i solen en stund. Det blir en mycket varm dag...Varmare än i Sydeuropa och Thailand...
I morgon blir det eventuellt 33 grader varmt...

33 är siffran för dagen för maken och mig. 33 år sedan vi gifte oss! På Gotland så klart! Har skrivit mycket tidigare om alla turer kring det bröllopet, så det får vara i år. :-)

Mitt i värsta hettan blir man idag påmind om att om 6 månader är det julafton...;-)
Dessa julnördar :-)

Nyfiken kollade jag på både Lotta och Sanna. Hur skulle de få detta att funka? Heder till dem båda som glatt och hurtigt kämpar på med allsång utan publik. Så länge de har bra artister så fixar det sig nog, tänker jag. Men den där appen...nästan ingen sjöng ju med... 

Har lyssnat på Anders Tegnells "sommarprat". Mycket intressant och väl värt att lyssna på. Han är en kunnig, erfaren och intressant person och det var kul att få ta del av hans upplevelser. Nyttigt också. Hoppas att hans semester blir riktigt lyckad. Avkopplande. 

Det känns "svalt" i lilla stugan, bara 28 grader...
Vet inte vad min personliga "kokpunkt" är men det känns som om hjärnan är på väg att nå den...;-)

Vi firar med god mat och gott att dricka i kväll. Kanske en deckare/kriminalare på play. Det är ett gemensamt intresse vi har. Engelska och svenska deckare. Och nu har jag t o m fått maken att se på dansk deckare. Midsomer började ju igår. Kändes inte lika bra som förr. Kanske börjar jag tröttna? 

(null)
Delar av min brudbukett.

Länge leve kärleken
❤️

Taggar: #trettiotre#bröllopsdag#värme#tegnell#sommarprat;

Kommentera inlägget här :