Blixtar och dunder

publicerat i Allmänt;
Blixtar och dunder och en massa regn bjöd natten på. Sen har det varit mulet och en del regn. Det doftar gott ute efter regnet. Och jorden och växterna behövde det här. 

Balder blir sig alltmer lik. Blicken, ljuden, de kvicka rörelserna. Men svullnaden har ännu inte gått bort, dock minskat bra mycket. Han har ett stort sömnbehov och det gör ju inget en sån här regnig dag. 

(null)
De står där så vackra på andra sidan diket. Lupinerna. Så länge som de står där njuter vi av dem. I våra rabatter har vi nästan lyckats utrota dem. 

————-

Det står inte "pedofil" i pannan på dem. De "trevliga" männen i kvarteret som lockar barn med sig hem med godis eller tv-spel. Och sen våldtar dem. Och hotar dem så att de inte vågar berätta för någon om vad som hänt...
Fallet nu i Västra Stockholm. Kanske hade det aldrig uppdagats om inte en klok 13-åring börjat få misstankar och lyckats få barn att berätta. Vilken hjälte!
Det är så fruktansvärt detta! Hur många är förstörda för livet? Och föräldrarna? Hur mår de? Man förstår ju om de har lust  att hämnas...Hoppas han får ett lååångt fängelsestraff! 

Vad göra? Alltid vara misstänksam? Ja, för det är inte naturligt att en vuxen utan egna barn, tar hem andras barn till sig...

————
Midsommar närmar sig. Och då ska det enligt prognosen bli varmt och soligt. :-)

Nu får vi resa utomlands igen. Till några länder som tar emot oss. 
Lite oroväckande känner jag att det är med all denna plötsliga frihet. Ur ekonomisk synpunkt är det naturligtvis önskvärt. Men klarar vi av att hålla avstånd, inte hamna i köer eller trängsel? 

Tycker fortfarande att "hemester" eller "svemester" känns tryggast och att gynna svenska företag. 

Ingen har facit. Många klagar på Löfven och Tegnell men allvarligt, vilka skulle gjort det "bättre"? Först var alla överens...nu gnälls det...
Jag blir bara så trött...saker och ting är som de är, vi kan inte göra det ogjort...men det är klart att det är lätt att slå sig för bröstet och säga "att om jag fått bestämma"....

Tack för att du ville titta in här kära läsare <3

Var rädd om Dig! 

Kärleksljus
❤️

Taggar: #blixtar#dunder#regn#balderbättre#misstänksam#hjälte#resa;

Kommentera inlägget här :