Ljuset

publicerat i Allmänt;
(null)

Den är så vacker och så talande, denna bild...Jag önskar att jag oftare stannade upp. Stillade mig en stund och bara lyssnade. Inåt. 
Men jag klarar inte av det just nu. Inte för att tiden inte finns utan för att värken gör det svårt för mig att fokusera. 
Det är så det är just nu. Det blir nog bättre snart. Kanske känner du igen dig i detta? Perioder då stress t ex gör det svårt att meditera? Att lyssna. 
Jag tror att åtminstone för mig gäller det att hålla fast vid intentionen. Och kanske helt enkelt bara andas in, andas ut. Känna in en kort stund. Vinden mot kinden. Känna Livet. Energin. Vibrationerna. Livet. 
(null)
Vi behöver inte alltid böna och be. Vi behöver även lyssna...

Vi är så noga med att sköta om våra "ytor". Vårt boende, våra bilar, våra kroppar...inget fel med det! Men själen då? Själen behöver också omvårdnad, lappas och lagas, komma i balans inom och utom. Läka. 

(null)

Rasismen finns överallt i vårt samhälle. Ibland tvingas den upp ur sina mörka vrår och avslöjas. Spelar ingen roll vilka ursäkter man kommer med. Det finns inga ursäkter för rasism. 
Bra SVT att ni tar ställning mot och tar bort ett par avsnitt ur "På spåret"...och hoppas att Frida Boisen kommer att medverka senare. <3

Men...SVT...alla över 50 har alltså blivit oattraktiva för er? Ni vill satsa på ungdomen och tar bort "gamlingarnas" favoritprogram...hm...

Dagens ros går till Svenska Kyrkan i Hörby som hissat sin prideflagga när kommunen bestämt att prideflaggan inte längre ska hissas framför kommunhuset...Hipp hurra för kyrkan!  :-)

Eftersom det är hockey på tv ikväll ser jag första delen av Drottningarna i "förväg". Väldigt intressant och välgjort! Rekommenderas varmt för alla som är intresserade av svensk historia. Kl 21 på TV4. Och naturligtvis på play. 

(null)

Tänder ikväll ett ljus för alla som lider av värk och smärtor. Vi är hjältar på vårt sätt. <3

Kärleksljus
❤️











Taggar: #drottningar#stillasig#lyssna#värk#motrasismen#hissaprideflaggan;

Kommentera inlägget här :