Vandra vidare

publicerat i Allmänt;
(null)
Mitt i allt det grå och bruna står den där och "lyser" rött. 

Går en kort promenad. Träffar granne med hund. Vi har inte pratat med varandra på evigheter. Håller avstånd förstås. Hundarna däremot håller inte samma avstånd :-)
  ————

Nej, nej, ska inte..men...man får lust...att säga: "vad var det jag sa"... när hockeyspelarna är smittade... men jag säger det inte...nej, nej...undrar bara: har man någonsin sett en hockeymatch när man påstår att spelarna inte är "så nära varandra" att de kan smitta eller smittas? :-) Nu sa jag det i alla fall ;-) Det är sorgligt att det blir så här men ingen är väl förvånad? 

Matcher ställs in eller flyttas fram, cuper ställs in osv...det är så tragiskt men Corona är ingen festlig grej eller "vanlig flunsa"...Som med det mesta annat handlar det naturligtvis om ekonomin...hur ska det gå för klubbarna?

————-

Nu sågas serien "Drottningarna" rejält av historiker...har de rätt är det väldigt tråkigt...jag förväntade mig inte att allt skulle vara sant men nu verkar nästan allt vara påhitt...? :-(

————

Hej och hå så mycket positivt tänk jag hade att dela med mig av idag då? Nä, inte det. Ska jag fylla på med tankar kring ett presidentval i USA också? Hi hi...nej, då, ingen fara ;-)
————

(null)
Vi vandrar vidare på våra vägar. Våra livsvägar. Ibland ensamma, ibland i sällskap. Vad väntar där borta? Och denna vecka. Kanske har du planerat in något kul. Kanske är det något jobbigt som är inplanerat? Något oväntat kanske dyker upp? :-) Vi vandrar vidare...Du är välkommen att vandra vidare tillsammans med mig här på bloggen! <3

Kärleksljus i höstskrud
❤️


Taggar: #vandravidare#hockey#smittade#drottningarna#vandramedmig;

Kommentera inlägget här :