Inga vinnare

publicerat i Allmänt;
Onsdag 1 september 2021

(null)
Den stora vackra Prydnadskålen pryder nu våra balkonger. :-)
(null)


USA har lämnat Afghanistan. För dem är kriget slut. Talibanerna jublar och festar. Men krig har inga vinnare, bara förlorare. För afghanerna växer skräcken. Helvetet på jorden just nu….


(null)
Vacker pil i solglitter <3

Det finns de som tycker att man ska tvinga folk att vaccinera sig. Sorgligt att det gått så långt att dessa idéer dyker upp. Nu går det inte att med nuvarande lagar tvångsvaccinera. Tack och lov. Men jag säger det igen: varför kan man inte tänka på varandra och vaccinera sig för sin egen och alla andras skull? Om man väljer bort, hur tänker man då att vi ska få slut på pandemin?  

Tre antivaxxare i USA, tre "radiopratarmän" som aktivt hånat och skrämt människor, är nu döda. I covid-19…

Nej, jag känner ingen skadeglädje men väl en sorg över vansinnet…och undrar hur många de påverkat som sen blivit sjuka och spridit smittan… (null)En sida av vår vackra och speciella gamla brandstation här i stan. Arkitekt: F Boberg Huset uppfördes 1890-91. 


Jag vet att rubriken på detta inlägg är "inga vinnare"…men jag vill ändå uppmärksamma en vinnare.Paralympics pågår ju nu. Jag är dålig på att följa det. Dock vet jag att Sverige tar medaljer. Grattis vill jag idag särskilt säga till guldmedaljören i luftgevär Philip Jönsson! Wow! 

Till sist vill jag bjuda på ett skratt:
(null)
:-) 

Var varsam med Dig! <3

Kärlek
❤️

Taggar: #ingenvinnare#afghanistan#pil#boberg#brandstation#vaccin#prydnadskål;

Kommentera inlägget här :