Måndag

publicerat i Allmänt;
Måndag 22022021

"Allt är som det ska vara"

Tänk vad skönt det är när man orkar eller kan ta de orden till säg. Att leva i sådan tillit. Periodvis har jag kunnat göra så. Korta perioder. Och det är väl kanske också "som det ska vara". 

(null)

Det finns perioder då jag upplevt att jag "smilat" trots sorg i hjärtat. Leenden som inte varit riktigt äkta. Men till för att inte oroa andra. Eller störa. Det är lätt att få höra att man ser "sur" ut när man egentligen bara är allvarlig. Äkta leenden är varma och de syns även i ögonen. Man får skavsår i mungiporna av de falska leendena. Även av de äkta ibland. Som när man kommer på sig själv med att ha gått runt med ett leende på läpparna hela dagen bara för att man är så lycklig. Underbart! Vad gör väl lite träningsvärk i mungiporna då?  :-)

(null)
Dimma, grått, regn, isigt, halka...ute...Inne varmt och skönt. Men längtan till våren bara växer...

(null)
Balder ligger i nya mjuka hundbädden ibland. Även Pavvo gillar att ligga där trots att den är för liten för honom. Men det går alltid att "knö ner sig" på något sätt. :-)

Nya strängare restriktioner har vi nu fått här i "min" region. Vi har mutationer med olika namn här. Det är svårt att se något slut på detta men man får ju inte ge upp hoppet...även om det är nära till att göra det....
Vi får peppa varandra! Stödja varandra! Om och om igen! 

"Hakuna matata!" (Inga problem) ;-)

Kanske är allt som det ska vara?...

Tillit
❤️

Taggar: #måndag#regn#alltärsomdetskavara#tillit#hundbädd;

Kommentera inlägget här :