Ombytta roller?

publicerat i Allmänt;
Oj, då. Läser att vaccinet "gör att man byter kön"...Häftigt! Då kan jag bli man och min make kvinna! Ja! Vad kul med lite ombytta roller ;-) 
Milda makter, på den nivån ligger lögnerna alltså......!!!  Ska man skratta eller gråta? 

(null)
"Tulpanens hjärta" <3

Bidragstagare...det sämsta man kan vara enligt moderater. En moderat ( kommunalråd) i Småland tycker att det är "stötande" att t ex dementa, hemlösa och personer med downs syndrom ska prioriteras i vaccinkön eftersom de har svårt att skydda sig själva och andra. "Bidragstagare" kallar han dem. De har "inte betalat för vaccinet".

Inget hjärta, ingen förståelse alltså... Kan man bli annat än bedrövad över en sån människosyn? :-(  Hur regionerna sen ska få allt att funka praktiskt...det är en annan fråga...

(null)En av våra ståtliga tallar sträcker sig upp mot den blå vinterhimlen.


Någon skriver att det ligger kvinnohat bakom kritiken av Ebba Busch...alltså...jag känner inget hat mot Ebba...men jag tar mig friheten att kritisera när hon bär sig "okristligt" åt...Hon är ändå partiledare för ett "kristet" parti och borde visa respekt och förståelse...Man kan kritisera kvinnor utan att hata dem. Dock är det utbredda kvinnohatet ett stort och allvarligt problem! 

(null)På promenad i vinterlandet. 


I morgon börjar "spektaklet" igen...Jag "bävar" som vanligt över allt gnäll från dem som "aldrig ser på eländet men vet allt om hur dåligt det är" ;-) Jag är inriktad på att det kommer att vara en massa dålig musik och gräsliga kläder och jobbiga programledare men det är ju ett spektakel...Och det heter Eurovision och inte Schlagerfestivalen. Förresten vad är "dålig" musik? ;-) 


(null)En ljusare bild av tulpanens hjärta <3

Många reagerar negativt på att mannen som våldtaget två kvinnor kallas "Bibelpappan" och att man betonar hans medlemskap i en frikyrka. Men det är väl inte så underligt att man förväntar sig att kristna, fromma, människor är förebilder och inte brottslingar? Samtidigt är de ju människor med fel och brister som alla andra...och våldtäkter och pedofili förekommer även bland de som kallar sig kristna...tyvärr...och där finns en tystnadskultur...hur jag vet det? Erfarenhet...:-(

Jaha, nu har jag "predikat" igen...nä, det har jag inte...men jag har reflekterat och gjort min egen analys. Du har naturligtvis dina egna tankar och åsikter om allt detta jag tagit upp.  Dela gärna med dig. Kommentera här på bloggen. :-) 

Jacke Sjödin, denne härliga glädjespridare, har en ny video. "Vem vet inte du..." om året som gått och att ingen har något svar på våra frågor... Tror den finns på youtube om du inte har möjlighet att hitta den på Fb. Googla! Och få dig ett smil över den nuvarande situationen .. :-)

Första helgen i februari är på ingående. Dagarna har blivit allt längre. Ljuset! Känns gott även om våren känns en bra bit bort. Men den kommer! 

Tack för att du ville titta in här <3

Önskar dig en fin helg <3

Var rädd om Dig <3

Du är Värdefull <3

Kärleksljus

❤️

Taggar: #bytakön#lögner#spektaktlet#eurovision#kristnagärningar#vemvetintedu;

Kommentera inlägget här :