Kanske lite knas

publicerat i Allmänt;
Söndag 25 juli 2021
(null)
Det var fullmåne i natt. Skördemåne. 
Kanske var det därför jag plötsligt började gråta och kände en sån stark saknad av vår hund Pavvo. Eller så var det sorgen. Den kommer ju och går och kommer igen…

(null)
Pavvo oktober 2020. Då 13 år. <3

<3<3<3

Varning för höga temperaturer…igen…jag kom plötsligt på vad sorts temperatur jag vill ha: behaglig ;-) 

Vi har kärt besök. Yngste sonen med sambo. Det är väldigt varmt. Balder ylar och skäller på dem när de går ner i vattnet och badar. "Vad gör ni? Ni blir ju blöta, ju!" :-)

<3

Det händer ibland att ord bara kommer till mig, ur mig och blir av mig nedskrivna. Vissa gånger, fast längesen nu, är det fråga om kanalisering. Andra gånger bara finns de där. Jag tittar på dem och tänker: "kan man dela detta på sin blogg?" Men varför inte? Tycker någon att jag blivit totalt knas så…ja, vadå? ;-)

Här är en ganska ny: 

En het sommardag. Jag satte mig ner på en sten vid strandkanten. Solen glittrade på vattnet. Jag tog av mig strumpor och skor och lät vattnet svalka mina fötter. Då kom Jesus förbi. "Är du också varm om fötterna?" Sa han. "Ja", svarade jag. Han satte sig ned vid min sida och stoppade ner sina fötter i vattnet. Så satt vi så en stund. "Jag vet ju inte ens om jag tror på dig", sa jag. "Nä, men jag tror på dig", sa Jesus.  :-)

(null)
<3

Rubrikerna talar om smittspridning i land efter land som vi svenskar brukar turista i…är det någon som är förvånad??? 

————-

Till sist: från Samlad Visdom Facebook
(null)Kärlek
❤️

Taggar: #liteknas#hett#fullmåne#saknad#smittspridning#badar#jesus#fjäril;

Kommentera inlägget här :