En tisdag i juli

publicerat i Allmänt;
6 juni 2021

(null)
I gamla köket. Gräslök på tork. <3

Vi hade besök av sotaren tidigt i morse. Efter det blev Balder lite sur. Det var ett snabbt avverkat besök och Balder som älskar besök hann ju knappt träffa sotaren. Och så försvann han! Balder är sur….


(null)
En av "våra" hackspettar hade råkat ta sig in i växthuset utan att vi märkt det. Igår hittade vi den död på golvet. Så synd. Så fin. <3

(null)
Och så slog röda rosen ut <3 Vilken skönhet! 

Skyfall över Tranås. Bilderna från översvämningarna är inte roliga. Hoppas att alla får den hjälp de behöver. 

Här är det växlande väder. Sol, regn, mörka moln och en hög luftfuktighet. Vi stänger ute den jobbiga  fuktiga värmen så mycket som möjligt. Och öppnar fönster mot skuggsidan. 

Jag känner verkligen inte igen mig i det Centerparti jag som ung röstade på. Tacksam att Mp säger nej till mer skövling av våra skogar och urholkat strandskydd. Ett flertal miljöorganisationer stöder Mp. Centern är inget miljöparti längre. 

Allemansrätten är något vi måste värna om. 

(null)
Efter regnet. Pionblomman tappar sina kronblad.Ser intressanta mönster i dropparna :-)
(null)
Närbild: droppar. Mycket att se i dessa droppar :-)

Antalet skjutningar i Sverige har minskat med 20% det senaste halvåret. Polisinsatser har haft en dämpande effekt. (TV4 Nyheterna) Man kan välja att tro på detta faktum och se att något positivt faktiskt händer. Eller så kan man vägra tro och fortsätta misströsta. 

Gå varsamt på vår jord
Dela kärleksfulla ord
<3

Varsamhet
♥️

Taggar: #faktum#varsamhet#allemansrätten#sotare#centern#skyfall;

Kommentera inlägget här :