22 mars

publicerat i Allmänt;
(null)
"Vad gör du husse?"
Husse klipper ner Humlen och sågar ner dåliga grenar i Syrenen. Gräsmattan är plaskigt våt. Balder gillar inte det. Det syns på hans gång. "Usch, blir våt om tassarna" :-)

(null)
Vad ser du? :-)

Matte är också ute på gården. En stund. Tills ryggen säger ifrån. 

(null)
Det blåser inte mycket idag. Solen lyckas bryta igenom molnen ibland. Det är riktigt skönt ute. Det ska bli en varm vecka enligt prognosen. :-)

Vi behöver alla (som kan) vara ute nu. I naturen, skogen, parken...tror jag, för att andas ny luft och få klarare tankar. Jag vet att allergiker har det svårt denna tid. Det är så orättvist, tycker jag, att inte alla kan få njuta. Både jag och maken försöker minska besvären med spray respektive medicin. Vi brukar inte vara så hårt drabbade men man vet ju aldrig. 

Såg du Let’s Dance? Eller du kanske inte gillar det programmet? Hur som helst, jag såg det och jag tycker att det var bra. En del nytt. Helt godkänt. Vad tyckte du? 

Och Zlatan är tillbaka i landslaget. Det får var och en ha sin åsikt om eller inte bry sig alls. ;-) Om han lever upp till förhoppningarna, det återstår att se...

Nu har de fyrbenta fått sin mat. Dags snart för de tvåbenta att sätta sig till bords. 

Det var en liten del av livet här i torpet idag, det...:-)
Hoppas att din dag har varit bra! 

Värme och Ljus
❤️

Taggar: #värme#ljus#zlatan#vadserdu#letsdance;

Kommentera inlägget här :