Styrkan och Skörheten

publicerat i Allmänt;
Det här gillar jag:

När många artister lägger ner en stor summa pengar på sin outfit, helst lite spektakulär stil, står hon där i sin klänning från second hand för 40 kr och även skor från second hand och sjunger och går vidare till andra chansen! I love it! Clara Klingenström heter hon. Bra röst, bra låt! Bra outfit! :-)

(null)De senaste tulpanerna! Är så fina! Jag gillar inte rosa så där jättemycket men den här nyansen: wow!!!! :-)


Såg du "Min sanning" med Stina Wollter igår? Om inte så rekommenderar jag det varmt att titta. Underbara Stina. <3 Så mänsklig, så varm, så vacker, så klok...Man kommer henne så nära eftersom hon är så öppen med sin glädje och sin sorg. Där finns ingen ytlighet! <3 Hon är modig och stark och skör på samma gång. <3

(null)<3

Så klev vi in i mars månad 2021. Solen gick upp 06.52 och går ner 17.18, här i min vrå av världen. Underbart! Visst blir man piggare av ljuset! :-) 

Här i Gävleborg är det nu en kraftig ökning av covid-patienter. En tydlig tredje våg, säger man. 

Det finns så många självutnämnda experter nu och så många cyniker. De jag kallar cyniker är de som envisas med att påpeka att dödstalet inte är så mycket större än andra år och att restriktionerna är ett hot mot den personliga friheten. De får det alltid att låta som om vi har lockdown i Sverige, men det har vi inte. Och de har tydligen inte förstått hur allvarlig sjukdomen är. Hur svårt sjuka många blir och hur många som blir långtidssjuka. Och allvarligt: ingen vet hur många sjuka eller döda vi skulle haft utan restriktionerna...

Personlig frihet, det låter så bra och självklart, men personligt ansvar...???

Ingen vill ha den här pandemin, ingen vill bli sjuk, ingen vill dö i covid-19, alla vill att pandemin ska vara över! 

Att vara orolig och följa restriktionerna är inte att vara neurotisk, som jag såg någon skriva nyss. Det är att vara mänsklig och medmänsklig. Amen ;-)

Jag är själv less just nu. Jag längtar efter att få umgås. Tålamod! Snacka om tålamodskrävande tid ;-)

(null)Det finns så mycket att vara glad över också. Och njuta av :-)


(null)T ex husdjur...<3

Livet. Man får många anledningar att tänka över livets skörhet nu i dessa tider. Och den styrka vi ändå har där inom oss. Kärleken är grunden till både styrkan och skörheten. 

Var rädd om Dig! 
Våga välja kärlek!

Kärleksljus
❤️

Taggar: #styrka#skörhet#livet#kärleken#cyniker#sorgen#glädjen;

Kommentera inlägget här :