Förlåtelsens ljus

publicerat i Allmänt;
(null)
Den första pingstliljan som slog ut :-)

Torsdag 20 maj 2021

Jag försöker leva i förlåtelsens ljus. Ibland går det bra, ibland mindre bra. Vad är då förlåtelsens ljus? För mig handlar det om den tuffa inre och yttre livsresan jag gjort. När jag plötsligt kunde sätta ihop skärvorna, orsak och verkan. När jag kunde släppa den onödiga skulden och skammen jag burit på. Lämna över den dit den hörde hemma. Då återstod att förlåta. Det svåraste. Att inse och acceptera att det finns sånt jag aldrig får svar på, sånt jag aldrig kommer att förstå. Jag reste mig över det. Släppte det. Det fick inte längre släcka mitt inre ljus. Jag förlät. Att glömma är omöjligt, minnet i kroppen, är skört. Men sakta tänds lågan inom mig. Den ska ingen få släcka mer. 

(null)     En liten del av vår egen äng. Just nu växer här vitsippor. Gullvivor och pärlhyacinter är på gång. Sen kommer sommarblommorna. :-)

Lyssnar på regionens coronainformation. Mycket siffror hit och dit. Mest positiva. Försiktigt positiva. Men...ännu måste vi följa restriktionerna. Även efter att vi fått andra sprutan! Inte dags att ta i hand eller kramas ännu. 

En del plantor och blommor har nu fått flytta ut i växthuset. Maken pysslar om dem och jag "hejar på". Gräset blir klippt. Vi konstaterar att det nog behövs klippas var fjärde dag. Växtkraft! 

(null)
Igenkänning där...inte idag kanske men då och då annars....tänk om man kunde ladda hjärnan lika lätt som man laddar mobilen...;-)

Vi får fortsätta visa hänsyn och respekt till varandra och oss själva. Det ska man ju alltid göra men extra viktigt nu. <3

Det verkar som om det åskar någonstans här i närheten...får se om det kommer över oss här...

Respekt
♥️

Taggar: #förlåtelse#ljus#ängen#livsresan#regionensinfo#åska;

Kommentera inlägget här :