Moln och växtkraft

publicerat i Allmänt;
(null)
Förmiddag. "Mulliga" moln mot blå himmel. 

Det är tisdag 18 maj 2021
Vänder blicken upp mot himlen idag. Molnen tonar upp sig ovanför träden och seglar snabbt vidare. Jag bryr mig inte om vilken sorts moln det är, jag bara njuter av att de är vita och har så olika former. En del ser ut som sockervadd. :-)

(null)
Eftermiddag. 

Igår kväll fick vi fint och oväntat besök på gården. En stor räv. :-) Har aldrig sett en sån stor räv förut. Hundarna höll vi inne. Balder småskällde lite. 

(null)
Gamla äppelträdet har nu fått blad. Hoppas på bättre "äppelskörd" i år än förra året. 

Jag är fortfarande i ett skov men har lite mindre ont. Det går åt rätt håll :-)

I kväll kommer jag hålla tummarna för Tusse i Eurovision. Det sägs att han redan är uträknad. Det vore synd om han inte gick till final. Både han och låten är ju jättebra! 

Nej, man kan inte tävla i musik...;-) Men man gör det ändå. 

(null)
Det där speciella ljuset som uppstår när solen lyser genom grå moln...jag gillar det. Och nej, det såg regnsjukt ut men det blev inget regn. När solen var framme var det riktigt varmt.

Gräsmattan som nyligen klipptes behöver snart klippas igen. Vilken växtkraft! 

Prosit, säger jag till Dig som liksom jag, går omkring och nyser nu. Det är såna tider. Maken nyser också. Han får alltid såna där riktiga nysattacker. Han håller på så länge så till slut utbrister jag: "Men nu räcker det!". Men inte hjälper det. ;-) Stackaren, han blir helt slut efter en sån där häftig nysattack. 

Var rädd om Dig! 

Solljus
♥️





Taggar: #moln#sockervadd#mulliga#skov#värme#växtkraft#prosit;

Kommentera inlägget här :