Himmel och moln

publicerat i Allmänt;
(null)
Himlen igår kväll. Såg nästan ut som om det brann. Magiskt vackert. :-)

Söndag 9 maj 2021

Ibland, som nu för mig, upptäcker man att det fanns en mening trots allt. 

Det kommer att ta tid att riktigt glädja sig över det och släppa de svåra frågorna. Att vandra vidare och hitta tillbaka till mitt eget inre djup. Mitt ljus. 

Just nu känner jag att jag lär mig av själva livet. Skeendet. Verkligheten. Det ljusa och det mörka. De sanna berättelserna. Andligheten. Den andlighet som bygger på mina egna upplevelser. Min tro som inte är kyrklig eller bunden av en religion. Jag vet vilka människor jag kan lita på, de som alltid står kvar och stöder mig. De som vill och gör väl utan skryt eller självhävdelse. 

Deras ljus lyser starkt. 

Vad är då verklighet? För mig är verklighet både det jag uppfattar med mina sinnen men också det som inte riktigt går att förklara men som finns ändå :-)

(null)Gäller i många sammanhang. I val, i kris, i välgång, i politik...:-)


Jag hoppas att du funnit din tro och din sanning. Och ditt ljus. Ibland behöver vi ledning men måste också lita på våra egen intuition. Vår egen styrka och personlighet. Självklart vill vi ha gemenskap med likasinnade men se upp för sekter och skenhelighet. 


(null)
Jag tycker om det här molnet. Vad ser du? Jag ser ett hjärta och en ljusvarelse som flyger fram. Och lite till. <3

Det var ju bra att den där skrotraketen landade i havet...men fy för allt skrot som cirkulerar där i rymden och riskerar att landa här någonstans någongång. Vad håller vi människor på med?

Och detta hat...som genomsyrar så mycket. Hör ofta ihop med rasism. Som de attacker Mellovinnaren Tusse nu utsätts för...helt vansinnigt men tyvärr inte oväntat. Heja Tusse!!!! <3

Det regnar här i stan nu. En stor segelbåt lägger till i gästhamnen och påminner mig om att båtsäsongen startat. Om vår och sommar! 

Den vecka som kommer innehåller helgdag och klämdag. Önskar dig en fin vecka! <3

Majljus 
❤️

Taggar: #himmel#moln#mening#finns#tro#sanning#ljus#båtsäsong;

Kommentera inlägget här :