Frostiga nyanser

publicerat i Allmänt;
Torsdag 18 november 2021

(null)
:-)

Blir det en fjärde våg i Sverige också? Ingen vet säkert. Men nya åtgärder (restriktioner) är tydligen på gång. Liksom vaccinpass. En följd av att många inte vaccinerar sig. Synd att det ska behöva gå så långt…Men vi måste ha beredskap och samtidigt inte vara för snabba med hårda åtgärder, sägs det. En balansgång alltså Även vaccinerade kan bli sjuka. . De flesta som blir svårt sjuka är ovaccinerade. Vi måste alltså hjälpas åt att få stopp på smittspridningen! 
Man blir trött, eller hur? På att "det inte går över, inte tar slut…." Tack till alla som ställer upp och gör vad de kan! <3

(null)

Lite frostigt ute idag. Jag går med blicken i backen. Löven blir så vackra med frostkanter. :-)
(null)
Brunt

(null)
Grått

(null)
Svart

Att vakna och inse att "jag har inte hostat lika mycket i natt"….det är skönt. En dusch och en promenad senare hör jag maken konstatera: "du verkar ha mycket energi" ;-)
Jodå….solen skiner in och avslöjar diskhons riktiga utseende…torka rent! Hur mår blommorna på balkongen? Vattna! Fixa! Här och där! Åh, jag orkar! Jippi!!!!  :-) Det är ju ingenting man fotar och delar på Fb och Insta men det är stort för mig. ;-)

(null)
Novembersol 

Efter en tids uppehåll är det dags igen då. Hockeymatch. För maken. :-) Jag hittar på något annat :-)

Var rädd om Dig! 


Novemberljus
♥️


Taggar: #frostigt#nyanser#löv#brunt#svart#grått#vaccinpass#tröttpå#energi#hockey;

Kommentera inlägget här :