Vad jag lärt mig

publicerat i Allmänt;
Torsdag 25 november 2021
(null)
Spegling  :-)

Jag är mycket mer positiv idag. :-) Kallt ute men det är en fin dag. Min kropp börjar alltmer komma tillbaka till det den och min själ älskar: promenader, helst långa såna :-) En stor framgång efter jobbiga år :-) Tacksam <3

(null)


Av gårdagen har jag lärt mig:
Att
Det finns politiker/partier som står rakryggade även i det som ser ut som kaos. Partier som inte sviker sina ideologier eller sina väljare. Och mitt uppe i detta, när det snurrar på som värst står den nyss valda och sen entledigade 
statsministern där. Lugn, beslutsam och optimistisk. Tack MP, V och Magdalena. 

Jag har också lärt mig
Att
Jag tillhör de som "inte varit med och byggt landet" och därför inte har rätt att gnälla över låg pension. Nej, men jag har ju bara jobbat som barnskötare (utbildad), vårdbiträde,personlig assistent,ungdomsassistent och  på eget företag,  mm och tagit hand om mina egna barn mm. Det där är ju inget som räknas! Tycker och skriver bl a en människa på en konservativ tankesmedja. 

(null)
Oförskämdheter och klassförakt luktar illa!

Eftermiddag: har lyssnat på talmannen. Hör hans besvikelse över MP:s sätt att hantera situationen. De har viss inte varit helt ärliga??
Hur som helst: på måndag kan Magdalena bli Sveriges första kvinnliga statsminister för andra gången…? Snurrigt värre ;-)

Det blir nog bra…till slut…

(null)
Jag är inte ensam om att blicka ut över ån…
(null)
"Okey, här kan vi inte stå hela dagen. Kom så går vi ":-)

Nu har jag druckit min varma dunderhonungsdryck och ser hur det börjar mörkna ute. . Dagarna är så korta 

Hoppas att Din dag är/har varit, en bra dag!

Allt gott
♥️

Taggar: #positiv#vadjaglärtmig#rakryggade#ideologi#promenad#orka#framgång;

Kommentera inlägget här :