Varma onsdag

publicerat i Allmänt;
Onsdag 8 augusti 2021

Med risk att bli anklgad för "lyteskomik" visar jag denna som jag hittade vid rensning i lådor. En liten rörlig kedja gör att "gubben" ändrar ansiktsform när man skakar på kortet. Lite kul. 
(null)
Kommer från min mammas föräldrahem. De bodde ett tag i Säffle. Jag googlade för att se om Erics konditori finns kvar men hittade inget om det. :-) 
Det ligger väl inte i tidsandan numera att sitta och roa sig med en sån här enkel grej…;-) Min morfar gillade säkert denna. Han brukade trolla och han roade oss barnbarn med skuggspel där man formar figurerna med händerna, minns jag. :-) 

Vilken varm dag! + 25 grader här. Helt underbart! 
(null)
Varmt, tyckte Balder :-) Men ändå skönt vid havet. 

(null)
September vid sjön :-)

(null)
Nu blommar Kärleksörten <3

(null)
Giftiga familjen flugsvamp ;-)

Samtidigt som det jublas över öppningarna och borttagningarna av restriktionerna så kommer kritiken och varningarna. Jag känner att vi bara kan hoppas att allt går bra nu. Inget bakslag eller ny våg, tack! 
Vi har levt länge nu i prövningarnas och uppoffringarnas tid, nu behöver vi livsmod och framtidstro. Och förhoppningsvis har vi lärt oss en del..? Att inte ta allt och alla för givet, t ex…
Jag är tacksam till alla de som vaccinerat sig, utan oss ingen öppning. De som av olika orsaker inte kan vaccinera sig, inget ont om dem. De som valt bort…nä, jag förstår inte dem. 

(null)

Jag hoppas att solen skiner och värmer Dig idag också! <3

Värme
♥️

Taggar: #varm#onsdag#hav#sjö#skuggspel#kärleksört#öppningarna#tacksamhet;

Kommentera inlägget här :