Är allt som det ska vara?

publicerat i Allmänt;
Lördag 9 april 2022

…. Och det fortsätter att snöa…
 

(null)
Solros, till Ukrainas ära. 
Detta krig som blivit en del av vardagen i våra nyhetssändningar. Ändå alltid lika chockerande. Och det ska det vara. Vi får inte bli immuna mot lidandet. Verkligheten just nu ser ut så här…verklighetens krig. 

Det händer positiva saker i världen. Också. Ibland går det framåt. :-) Som när domare Ketanji Brown Jackson valdes till USA:s högsta domstol. Hon är den första svarta kvinnan att tjänstgöra i landets högsta domstol. Om man inte förstår hur speciellt det här är, ja, då får man läsa på :-)

(null)
Lyser upp i mörkret. De här söta blommorna kan man ju inte göra annat än att älska. <3
(null)
<3

Om en vecka är det påskafton. Tiden går…och kommer…
Ibland tänker jag på alla dessa "peppord" och aforismer man tjatat sitt huvud fullt med och som ibland varit till hjälp, ibland till stjälp. 
"Allt är som det ska vara"…är ett av dem. Det är ord som lugnat mig i tider av oro. Personlig oro. Men i övrigt och speciellt nu när kriget i Ukraina pågår (även andra krig förstås) är det för mig omöjligt att ta in. Om det nu är så att det finns någon form av "gudomlig plan"så förstår jag inte alls…meningen med våldet, lidandet, förlusterna,…nej: "allt är inte som det ska vara"….

Det var dagens "filosofiska hörna" :-)

(null)

Snön som faller idag ligger inte kvar, den är för blöt. Det är "urrigt" väder. 
Två stora kartonger med kläder och "grejer" har vi lämnat (igen) till second hand. Fortsätter rensning, snart fylls nya kartonger. Känns så bra! Mår så bra av detta. :-) Då och då hittar man "skatter" man glömt att man hade… om andra saker funderar man :  "hur tänkte jag där?" :-)

Ha en fortsatt bra helg.
Var rädd om Dig! 

Kärlek
♥️



Taggar: #äralltsomdetska#ukraina#solros#nydomare#historiskt#positivt#blötsnö#blommor#glädje#rensa;

Kommentera inlägget här :