Glädjetårar

publicerat i Allmänt;
Onsdag 24 augusti 2022

(null)
Himlen igår kväll :-)

 

Något som är fint och förvånande är att kyrkorna på Gotland alltid är öppna. Man kan gå in där, dag eller kväll. Tända ljus. Sitta ner en stund. Gå runt och titta. Nu måste 25 kyrkor på norra delen av ön vara stängda. Det har förekommit vandaliseringar…varför, kan man undra…vad är syftet…"just for fun?" 
(null)
Sommarens sista solroser. <3 Till Ukrainas ära <3

Visste du att…hundar kan gråta glädjetårar? Så är det enligt en studie. När en hund återförenas med sin ägare efter en tid ökar tårproduktionen hos hunden. Forskarna tror att reaktionen orsakas av "kärlekshormonet" oxytocin. :-)
(null)
"Hallå Balder! " <3

Positivt: lille Adrian som lider av en allvarlig sjukdom skulle först inte få medicin eftersom den ansågs för dyr. Detta skrev media om och nu har besked kommit om att Adrian beviljas behandling. Tack och lov! :-)
(null)

Det är så varmt och skönt idag. Sommaren håller sig kvar. :-)

(null)
Humlorna jobbar för fullt :-)

För var dag som går blir jag alltmer bekymrad över att politiken inte handlar mer om klimatförändringarna än vad det gör. Det verkar vara en "liten" sak som man kan göra något åt senare…SD erkänner t o m att de är klimatförnekare. I ett akut läge borde ju klimatet vara den stora frågan…eller? Suck…

(null)
Solros. Baksidan. Eller man kanske ska säga undersidan? :-)

Ta hand om Dig! <3
Tack för att du tog dig tid att titta in här! <3

Glädje
♥️

Taggar: #glädjetårar#hund#solrosor#sommarenssista#positivt#bekymrad#klimatet;

Kommentera inlägget här :