Nervös?

publicerat i Allmänt;
Tisdag 26 juli 2022

(null)
Det regnade mycket under natten…
 

"Är du nervös?" frågar maken. Jag hinner tänka: vad ska jag vara nervös för? Men så förstår jag: "Ja, jo, jag försöker att inte tänka på det." Svarar jag. "Har du gett upp tanken på vinst?" Undrar maken. "Ja, jag har nog det" svarar jag och fortsätter: "och det är ju dumt". Det tycker maken också. Jag frågar vad han tror. "Vinst, så klart!", svarar han. Men han låter inte så övertygande…:-)
Ikväll spelar damerna semifinal mot England….
(null)
Gula näckrosorna blommar. Vita finns det mängder av längre ut på sjön. Dit kommer vi inte nu. Båten ligger fortfarande på land. Vi satsar på nästa sommar. :-)
(null)
And. Vattnet ser grönare ut än vad det är. Men det blir ganska snyggt så här :-)
(null)
Det är väl allt det gröna runtomkring som gör att vattnet ser grönt ut. :-) En stilla stund vid sjön innan vi fortsatte vår långpromenad. Balder tyckte i vanlig ordning att den "stilla stunden" var för lång, men han börjar bli bättre på det där med "stilla paus". :-)

En annorlunda, färgstark och envis politiker har lämnat jordelivet. Vila i frid, Marit Paulsen. 
——————-
När vi var ner till sjön smakade jag på några av hallonen som växer där. Gott! :-) Och nu har jag varit och plockat i vårt eget hallonland. Det är gammalt och hallonen är små men väldigt goda och i år är det riklig skörd :-) Jag känner sån glädje av att kunna plocka i min egen trädgård. :-) Smått är också gott! :-)
(null)
En sista bild från sjön idag.

I kväll ska jag baka en paj. Sen se på matchen…hu, vad spännande! Det man vet på förhand är att antingen blir det succé eller fiasko….;-) 

Lev väl <3

Glädje
♥️


Taggar: #nervös#match#sverige#sjön#näckros#hallon#succeellerfiasko;

Kommentera inlägget här :