Magi, mirakel och kärlek

publicerat i Allmänt;
Tisdag 14 juni 2022

För ett år sedan skrev jag om "magin i vardagen". Känner så idag också, att magin finns där om man vill se den.
En vän skrev om magin i naturen, idag. Visst finns den, den är påtaglig. Bara det att det blivit sommar med alla fantastiska blommor och blad! Igen! Grönskan! :-)
 

(null)
<3
(null)
<3
  (null)
<3
 
(null)
<3

Läser också på sociala medier om Kärleken. Kärleken som övervinner allt. Kärleken som håller oss samman. Kärleken som är den stora glädjen. Kraften. Medmänskligheten. Modet. Friden. Freden. <3
Där kärlek inte råder, där man inte öppnar sig för kärleken, ersätter man den med egoism, maktfullkomlighet, maktmissbruk, avundsjuka, rädsla, våld, konspirationsteorier och lögner. 
Så upplever jag det. 
(null)
Skönhet. Magi. Mirakel <3

Mirakel då? Mirakel, det är Vi. :-) Vi som lever på denna jord. Varje liten unge som föds, är mirakel! <3 Och alla är vi underverk, var och en på sitt sätt. :-)
Kanske använder jag orden på ett felaktigt sätt enligt experter, men det bryr jag mig inte om. Det är så här jag känner det. 

Thich Nhat Hanh: 
"Vårt sanna hem är detta ögonblick. Att leva i detta ögonblick är ett mirakel. Det är inte att gå på vatten som är det stora miraklet. Miraklet är att gå på den gröna jorden just i detta ögonblick, att glädjas åt friden som finnns omkring oss just nu. Frid finns runt omkring oss – i världen och i naturen – och inom oss – i vår kropp och vår själ. När vi lär sos att förnimma denna frid, kommer vi att helas och omvandlas. Det är inte en fråga om tro utan om övning." (Från nätet)


"Att gå på den gröna jorden just i detta ögonblick" .<3

Ikväll är det fullmåne <3

Var rädd om Dig! Du är ett mirakel! <3

Kärlek
♥️





Taggar: #magi#mirakel#kärlek#naturen#medmänsklighet#justnu#frid;

Kommentera inlägget här :