Sol och vind

publicerat i Allmänt;
Tisdag 28 juni 2022

(null)
Gårdagskvällens stilla skönhet…magiskt Det var först vid 21-tiden igår som det kändes skönt med en promenad för både människa och hund. 

I dag blåser det. Skönt med vind när det är så varmt. :-) Det gäller dock att hålla i hatten, något maken fick erfara…hi hi…:-)
(null)
Ett vänligt "hjärtermoln" över oss. Inte idag men i torsdags kväll. :-)

(null)
Gul skönhet. Smörblomma av något slag, det finns ju olika. 

Populismen växer och växer. Nu försöker KD utnyttja den ändrade abortlagstiftningen i USA till att framstå som ett parti som står på kvinnornas sida. Ett kontrakt…men snälla, jag hoppas verkligen att Sveriges kvinnor vet om att vi har en lagstiftning angående abort….KD:s åsikter om abort har svajat hit och dit…varför nu detta "kontrakt" inför valet? Populism!  (Och ärligt talat…det där med Ebba och kontrakt…no no no!)

(null)
Pionen sluter sig om natten och öppnar sig på dagen. :-) Enligt blomsterspråket: "För dina fötter ligger jag och svär dig evig kärlek" Det var dramatiskt! :-) Något att tänka på om man ger bort en pion ;-)

Ikväll får Allsång på Skansen ge vika för fotbollen. När tjejerna spelar mot Brasilien vill jag självklart se det. Allsången får bli sedan på play. Liksom "Vera"om inte matchen är slut då. Så väljer vi här. :-) Skönt att ha friheten att välja, eller hur? Man kan välja bort alltihop också…
(null)
På tal om fotboll. Jag är löjligt stolt över denna bild. Lyckades fånga när bollen var i luften. :-)
Vet att det regnar på en del ställen i landet idag. Önskar att det kom här också. Så där "lagom" mycket…:-)

Tack för att du ville titta in här! 
Välkommen tillbaka! 

På återseende
♥️








Taggar: #vind#stilla#kontrakt#aborträtten#pion#magiskt#stoltfotboll;

Kommentera inlägget här :