Söndag

publicerat i Allmänt;
Söndag 26 juni 2022

(null)
<3
Ja, verkligheten gör ont vissa dagar. Kampen tar aldrig slut. Vi kommer en bit och en bit till så bromsar mörka krafter och kastar oss tillbaka. Ibland så brutalt…och nej, de krafterna finns inte bara någon annanstans, de finns här också. 

Sommarpratarna: lyssnade på Pär Lernströms program igår. Han berättar så bra om sitt liv. Det är väldigt gripande. Skriver inte mer om detta nu. Istället rekommenderar jag att du lyssnar, om du inte gjorde det igår och om du känner för det. :-)

(null)
Närmsta grannen har nyponbuskar…vackra nyponros <3

En speciell upptäckt: gruvarbetare i Klondike Kanada, grävde igenom permafrosten och fann då en mumifierad mammutunge. Troligen nedfryst för 30000 år sedan! Väl bevarad med både hud och hår kvar. :-)

(null)
Älskade prästkragar. :-)

Ännu en mycket varm dag. Sydlig vind men svag. I morgon blir det ännu varmare. Det är redan torrt i markerna. Jag klagar inte men tanken på att hettan och torkan stannar under lång tid oroar mig. Både för växtlighetens och brandriskens skull. Kalla mig gärna glädjedödare… ;-) 

(null)
Pionen <3
"En blomma är glädjen: i dag slår hon ut, 
i morgon förvissnar hon redan, 
just nu, då du kan, hav en lycklig minut 
och tänk på den kommande sedan.  "
-Franzén -

Just nu håller jag tummarna så hårt att det nästan gör ont….en dröm kan gå i uppfyllelse….en längtan så stark att den känns i hela mig… 

Var rädd om Dig i värmen. 

Störst av allt är Kärleken
♥️






Taggar: #söndag#önskan#dröm#längtan#kampförkärleken#pioner#mammut#hetta;

Kommentera inlägget här :