Wow!

publicerat i Allmänt;
Torsdag 2 juni 2022

"Den 2–3 juni 2022 arrangerar FN högnivåmötet Stockholm+50, i Stockholm, där Sverige står som värd, tillsammans med Kenya. I år är det femtio år sedan FN:s första miljökonferens ägde rum, Stockholmskonferensen 1972, som Olof Palme var initiativtagare till."(Googlat)

(null)
Wow! Älskade, vackra Rhododendron <3

"Jag börjar tillhöra inventarierna här", säger jag till tandsköterskan. Hon skrattar. "Du kanske ska stanna kvar och hjälpa till i receptionen. Kanske få en tagg så att du kommer in." Vi skrattar. Hon tycker inte att jag varit där så många gånger men förstår om jag känner så. :-) 
Dagens behandling går fort och smärtfritt. Desto mer smärta nu efteråt. "Nu får du sommarlov från oss", säger tandläkaren. Tack :-)
(null)
<3

Miljökonferens…undrar om det finns något positivt att konferera kring? Några framsteg? Några nya bra projekt? 
Man kan alltid hoppas…
(null)
Himlen igår. I dag är det mest mörka moln. Och regnskurar. 

"I dag inleds det fyra dagar långa firandet av drottning Elizabeth II:s 70 år på den brittiska tronen. Ett firande som innehåller såväl pampiga militärparader som tusentals gatufester och picknickar till monarkens ära runt om i Storbritannien." (SVT)

Ja, säga och tycka vad man vill om Elizabeth men en riktig "kruttant" är hon allt! Och vad händer sen när hon är död? Blir Charles kung och Camilla drottning? 

(null)

Nu börjar klockan närma sig 16. Ska äntligen kunna få något i mig. Magen knorrar. Undra om den blir nöjd med soppa? Intagen via sugrör? ;-) Den får så lov att vara det tills jag kan inta något "lättuggat".

Nu har jag "ojat" mig så det räcker för idag. :-)

Var rädd om Dig! <3

Wow
♥️



Taggar: #miljökonferens#wow#inventarie#rhodondendron#tandläkare#drottningelizabeth;

Kommentera inlägget här :