Sista november

publicerat i Allmänt;
Onsdag 30 november 2022

(null)
 Igår eftermiddag.

Jag var som planerat i Stockholm igår. För behandling av tanden som plågat mig så hårt så länge. Det gick bra. T o m att hitta dit i god tid gick bra. Specialisttandläkaren var nog den gulligaste tandläkaren jag någonsin träffat. Och så professionell. Nu återstår att se hur fort läkningen fortskrider för ett återbesök senare. 
Kliniken Bene ligger på Östermalm. Trånga gator, mycket trafik, budbilar som stannar mitt på vägen, vägarbeten, tjusiga dyra butiker, vackra hus… en upplevelse…även för maken som förr jobbat i stan. Men skönt att komma hem till vår lilla stad där man blir irriterad på att behöva stanna vid två rödljus i rad :-D
Nära till allt det man behöver, det är min melodi :-)

Snösmocka på väg sägs det…och…köldsmocka, en arktisk variant… suck…passar ju så lagom bra i elransoneringens tider..,Men vi har det bra ändå i förhållande till de i krigets Ukraina….

(null)
Igår kväll

Vet du vad "250 gram magi och perfektion" är? Enligt Frankrikes president Macron är det den franska baguetten. :-) Nu ska baguetten få kulturarv-status meddelar Unesco. Tillagningen av baguetten och den livstil som omger den, är syftet bakom statusen. (Källa: Aftonbladet)

(null)
Dagens änglar: det blev inget inlägg igår och därmed ingen ängel. Så idag blev det en hel grupp med änglar :-) Av Ilon Wikland. Älskar den. Det är en sån speciell känsla i Ilons målningar. Kan inte riktigt uttrycka känslan, den bara är där. <3

Dagens Änglaord: "Kom ihåg att visa gästfrihet, ty det har hänt att de som gjort det har haft änglar till gäster utan att veta om det."
 - Hebréerbrevet 13:2 -

Dags att ta farväl av november. Ett omväxlande november. Värmerekord och snösmockor. Det gällde att hänga med i skiftningarna. :-) 
 
(null)
Första klockan att slå ut. Skönhet. <3

Upplys!
Tänd ljus! 
Tänd kärlekens ljus! 

Sköt om Dig <3

Kärlek
♥️

Taggar: #sista#november#tandklinik#östermalm#kyla#änglar#amaryllis#baguetter;

Kommentera inlägget här :