Mera Gävle

publicerat i Allmänt;
Lördag 8 oktober 2022

Tandvärken är tillbaka…jag kan lugnt säga att det är den värsta smärta jag någonsin känt. Jo, föda barn gör väldigt ont, men där finns en positiv kraft, det finns inte här. Får ibland panik, då inga värktabletter hjälper. Tänker på dem som ständigt har nervsmärtor…så hemskt…
Ringa tandläkaren igen då på måndag…

Mera Gävle: :-)
(null)
Vackert längs ån in mot centrum. 

(null)
Buregården. Uppförd 1880 i fornnordisk stil. Så fint, tycker jag. Arkitekt: Erik A Hedin. Han bodde där med sin familj och hade ritkontoret där. 
(null)
Va? Grisar i stan? Ja, fast de är väldigt stillastående…:-)
(null)
De fina gamla magasinen. I det rosa hade vi vårt företag. På den tiden det begav sig. Där blev jag vän med en väldigt fin tjej. Vi hade mycket kul och en del tokigheter för oss. Vi har fortfarande kontakt. <3

(null)
Vid Gävle Strand

"Barnaboken" var en självklarhet att ha när man hade barn på 80-talet. Flera år senare var jag less på mitt exemplar och skänkte bort den. Speciellt tyckte jag illa om Anna Wahlgrens hårda ord om förskola för barn. För henne var det självklart att mammor skulle stanna i hemmet med barnen. Så lätt för henne att säga, tyckte jag, hon som var författare och kunde jobba hemifrån. Anna hade 9 barn. Speciellt känd är Sara Danius. Anna var gift 7 gånger. Nu har Anna somnat in, 80 år gammal. Vila i frid.

(null)
Hösttulpaner. Så stiliga. :-)

Igår var det busväder. Det blåste kuling och regnet piskade tidvis mot fönsterrutorna. Det hör ju till hösten det med. Men idag skiner solen och blåsten är betydligt lugnare.  Och nog är det lite "brittsommar" med tanke på temperaturen. 
(null)
Igår. Höst via regnig fönsterruta…

Dags att vara "hockeyänka" igen i kväll.  Med hund i vänteläge :-) 

Har suttit en stund i solen på balkongen. Bara njutit. Balder var med och kollade läget på "sitt" område. :-) 
(null)
Och nu har Balder kurat ner sig i pläden och sover en stund <3

Var du än är, vad du än gör: var rädd om Dig! 
Änglar går vid din sida <3

Brittsommar
♥️


Taggar: #balder#gävle#gävlestrand#magasinen#grisar#vilaifrid#tandvärk;

Kommentera inlägget här :