Mirakel

publicerat i Allmänt;
Lördag 10 juni 2023

(null)
Gräslöken blommar :-)

Visst sker det mirakel! Efter 40 dygn hittades de 4 syskonen vid liv i Amazonas djungel. Den 1 maj störtade deras flygplan och deras mamma och två vuxna till dog. Barnen överlevde och när flygplansvraket hittades var barnen inte kvar. Efter intensivt letande har de nu hittats. Men hur kunde 4 barn, 13,9, 4 och ett år gamla överleva? Vilken överlevnadsinstinkt! 

(null)
Idag blev det av. Det sedvanliga "fotbadet" i sjön. :-)

Det är en varm dag. Mer lagom varm dag än de dagar som kommer. Förlåt att jag låter gnällig, jag gillar sol och värme, men torkan gör mig bekymrad…

(null)
Så söta, de där hänglobeliorna. :-)

Beställt. Sommarboken. En bok som intresserar både maken och mig: Nilla Fishers "Jag sa inte ens hälften". Intressant. Spännande. :-)
Ska leta efter en bra deckare (kriminalare) också. Och på tal om det så gillar jag att både "Happy Walley" och "Morden i Helsingör" har startat igen. Ibland undrar jag över vad som är så lockande med kriminalserier, när verkligheten är så hemsk. För min del är det nog att i böcker och serier vinner rättvisan, det slutar ofta bra. Bra skådespelare gör också sitt till. 

(null)
Hortensia i solskenet:-)

Dagens ord:
"Norrgök är sorgegök.
Södergök är dödergök.
Östergök är tröstergök.
Men västergök är bästegök."

Här kokoar göken både dag som natt just nu. Från vilket håll? Nja, det kan vara öster? 

Vi grillar idag och äter ute. Det är sommar! :-)
Hoppas Du har möjlighet att njuta av sommaren! 

Mirakel
♥️

Taggar: #mirakel#hittade#barn#sommarbok#fotboll#gräslök#värme#torrt#grilla;

Kommentera inlägget här :