Tisdag

publicerat i Allmänt;
Tisdag 20 juni 2023

Det har regnat under tidig morgon. Skurar. Skönt. Men om jag hoppats på klar luft så misstog jag mig. Det är varmt och luften är kvalmig. Ja, ja man får ta det som det är ;-)

(null)
En tärna på ett ben… det var lite kallare vid havet igår. 
"I kallt väder förlorar fåglarna mycket värme genom de långa, tunna benen, speciellt när de står i vatten. Men  genom att veckla in det ena benet tätt intill kroppen minskar värmeförlusten. Fåglarna står därför oftare på ett ben när det är kallt än när det är varmt."

God nyhet:
I samband med heavy metal-bandet Metallicas konserter i Göteborg, skänkte de närmare en miljon kronor till Göteborgs stadsmission. 
Gåvan kom i en tid som är extra utsatt för barnfamiljer som har svårt att få ekonomin att gå ihop inför semestern. Inte dumt alls! :-)

(null)
Nyponros:-)
(null)
Ett träd hade dragits upp och låg på kajen. Om man har fantasi kan man se både det ena och det andra i det. Jag ser t ex en liten elefant :-)
Vad ser du?

Upptäckte plötsligt att jag hade en bok i serien Släkten, som jag inte läst. Så nu befinner jag mig i 1400-talets Sverige. Spännande och intressant. :-) 
(null)
Det är seriens tionde bok. Finns elva tror jag. Ska kolla upp det. 
Vad läser du nu? 

Livet på 1400-talet var hårt. Pesten, den svarta döden, härjade t ex. Livet idag har också sina hårda inslag. Men kärleken finns och den fanns då också. 
(null)
Rädisornas blad är hjärtformade :-)

Ta hand om Dig! 

Kärlek
♥️

Taggar: #kärleken#fjortonhundratalet#måsar#påettben#metal#gåva;

Kommentera inlägget här :