”Ej relevant”

publicerat i Allmänt;
Onsdag 22 mars 2023
Internationella vattendagen
Vatten, det vi tar för givet…rent vatten…bara att skruva på en kran…dricka, duscha, bada, tvätta, diska, vattna…det är verkligen inte självklart på många ställen på vår jord. Vatten, något vi här borde vara tacksamma för och vårda. <3 
(null)
Hav. Promenad. Frihet. Tofta, Gotland. September 2022. <3
 
Hmm… facebook överöser mig med annonser som definitivt inte passar mig. Tydligen tycker de att jag ska börja satsa på spelsidor…never!
Har aldrig gjort, kommer aldrig göra. "Ej relevant"!!! Men låna pengar då? Lockar annonser. Mer eller mindre seriösa. Never!!! Klickar "ej relevant" igen och igen och igen… Då tycker Fb att jag ska börja  dejta…! ??  "Ej relevant"!!! ;-) nä…fb.. nu räcker det!!! 

(null)
Det väntas rävungar till våren… idag kom paret räv på besök, letandes möss i marken. Jag stod och betraktade dem en stund, hämtade mobilen och då var bara en av dem kvar. Förstås! Så fina! :-)

Skulle inte skriva mer om hockey… trodde inte på laget…trodde inte på mirakel…men så skedde det omöjliga igår kväll..där ser man! ;-) Nåväl, det blir en match till  i kvalet och det där hoppet… livet är ibland fullt av överraskningar… ibland stiltje… ibland flow..


Vi är förkylda, maken och jag. Rejält, speciellt maken. Till större delen av dagen sängliggande. Det är sånt som går över. :-)

(null)

"Varje dag 
är en dag av födelse. 
Varje ögonblick 
är nytt för oss;
vi återföds,
stimulerade 
till nya utmaningar.
- Isaac Watts -

Ta hand om Dig! Och så tar vi hand om varandra! <3

Ögonblick
♥️

Taggar: #relevant#vatten#vårda#rävar#hockey#ögonblick#förkylda;

Kommentera inlägget här :