Vårtecken

publicerat i Allmänt;
Söndag 19 mars 2023

(null)     

Nej, jag vill inte tänka på hockey nu…på orättvisor, besvikelser, sorg, ilska och inte heller på alla "om" och inte ens på att det faktiskt är som det är… Det får vänta till nästa säsong ;-)

Jag tittar på Let’s Dance istället och blir imponerad av kändisars mod och förmåga att lära. Wow! Mest spännande var hur det skulle gå för Nilla Fisher och det gick ju så bra! Två tjejer som ett danspar! Jag håller på Nilla. Men också Johanna. För visst får man ha två favoriter? Såklart man får! :-D

(null):-)

Om någon skulle fråga mig om vilken kriminalserie jag gillar mest så skulle jag nog säga flera stycken…men egentligen så är det nog Shetland. Sista säsongen startade igår. Det är något med naturen, miljön, språket, skådespelarna…som jag gillar extra mycket. :-)

(null)      Vår i luften idag :-)

Vårpromenad i närområdet. Sol, vind och vattenpussar. :-) Skönt. Hunden kommer in med smutsiga tassar och vips är det vita överkastet svart… mindre skönt, mer "oskönt" :-) Elpriset är "tvättbart" idag så överkastet åker in i tvättmaskinen direkt. Och hädanefter ska matte och husse komma ihåg att torka av hundens tassar! 

(null)     Gulligt, ulligt vårtecken <3

I morgon är det Vårdagjämning! :-)
Tillönskar Dig en fin vecka! 
Vårkänsla
♥️




Taggar: #vårtecken#letsdance#vårdagjämning#kriminalserier#gultulpan#svartatassar;

Kommentera inlägget här :