Mitt i veckan

publicerat i Allmänt;
Onsdag 10 maj 2023

Varmt. Soligt. Skönt.  Hoppas att detsamma gäller för Dig där Du är! :-)

(null)
Allt går så fort nu i naturen. Igår slog denna skönhet ut! <3
 

Det blev en lång väntan på att få se och höra Loreen i semifinalen i Eurovision igår kväll. Samtidigt lite märkligt annorlunda. För de som tror och vill att tävlingen  fortfarande handlar om "schlagers" eller sövande ballader måste vara väldigt besvikna nu. ;-) Det som förr var "förbjudet" är det nu fritt fram för. Politiska budskap. Protester mot kriget i olika former. Jag gillar det men när det blir mer en form av galen scenkonst än musik…då tröttnar jag. En fin mellanakt bjöds det på. Även den handlade om kriget i Ukraina. 
Jag tror att Finland vinner. Loreens bidrag blir lite blekt och beiget i jämförelse med Finlands "gröna gubbe" :-) Men Loreens röst och låt är ju klart bäst! ;-) Hon står ( ja, hon står upp också!) där som en stark gudinna!  Vem vet, det kanske blir Serbien som vinner? ;-) Allt är möjligt i detta spektakel. 

(null)
Vid sjön. <3
(null)
Andparet. Hanen vaktar. 

Våren är så känslosam. Uppvaknandet. Naturens skönhet. Många blir trötta eller deprimerade, upplever våren som stressig. Så mycket som ska hända. Och kroppen "måste" förberedas till sommarkläderna. Andra får energi och en del blir förälskade eller nyförälskade. Själv har jag tid att bara njuta och ta allt i lagom takt. Tacksam över det.:-) Lite nyförälskad också i samma man jag levt med så länge. :-)

(null)
Jag får aldrig nog av skönheten. Vitsipporna. :-)


Dagens ord:
"Jag vill ha sommar
och ingenting att göra.
Jag vill ha fred,
jag vill vara i fred
och ha så mycket dåligt samvete jag vill."
- Beppe Wolgers -

Önskar Dig allt gott! 

Kärlek
♥️

Taggar: #våren#påsklilja#sjön#tacksam#andparet#eurovision#politik;

Kommentera inlägget här :