Hyllar våren!

publicerat i Allmänt;
Tisdag 9 april 2024

En varm dag. En solig dag. Underbart.  Det här är dagen jag längtat efter! + 17 i skuggan och man kan nästan se hur snön smälter. Det går fort nu. :-) Och myrorna är vakna. 
 
Igår:
(null)
Äntligen kunde vi igår ta oss ner till sjön utan att plumsa i snö. Och ja, så här ser det ut. Vackert som alltid men man längtar allt efter öppet vatten. 
Obs: det kan se lite annorlunda ut idag…

(null)
Jag strövar omkring på gården och "tar in" vårnyheter. Jag vet att blåsipporna blommar på många ställen nu, men här får man än så länge glädja sig åt bladen. ;-) Och påskliljorna som är på väg upp! Och inte minst den första fjärilen!!! :-)
Jag var nära att kunna ta ett bättre foto på fjärilen…men…när jag böjt mig ner och zoomat in och var beredd att klicka!….då…kom Balder, hunden, som skjuten ur en kanon, han hade fått syn på något på grannens tomt…löv virvlade upp, jag lyckades hålla balansen och fjärilen? Borta. Såklart! Den måste ha fått en "nära-döden-upplevelse" ;-)

(null)
Sol och blå himmel! <3


Jag kan inte låta bli att skratta åt kaoset i politiken. Fast egentligen är det ju inte något att skratta åt. Det är verkligen tragiskt…okey, jag skakar på huvudet. Man bråkar inom partier och några skapar en ny "lista" till EU…Om inte allt vore söndrande, hade det varit bra, kanske, med någon som "rörde om i grytan". Men  nu blir det ju bara ett oansvarigt "rörande"… Enligt mig.Dessutom är demokratin i fara…

(null)
<3 Den dagen vi lever efter detta, den dagen är det fred på jorden. 

En dag i sänder, ett steg i taget, livet! 
Idag hyllar jag våren! Återfödelsen! <3
Ta hand om Dig! :-)

Och jodå, det är hockey i kväll igen ;-)

Andetag
Dagens meditationsbild utan ord:

(null)


♥️





Taggar: #myror#blåsippsblad#varmt#sol#blåhimmel#förstafjärilen#meditationsbild;

Kommentera inlägget här :