Onsdag

publicerat i Allmänt;
Onsdag 17 april 2024

De blödarsjukas dag
Folkhögskolans dag
Uniform på jobbet-dagen (???)

Undring: vad sysslar AKB med egentligen? "Lapphärvan" ni vet. Statsåklagaren inleder ingen förundersökning. Han säger att "lagen som reglerar vad myndighetschefer får göra är för luddig." Jaha, så var det med det…???

(null)
Ser du hunden? Han har bäddat färdigt nu…<3
(null)Det är kallt igen. Igår kom det lite snö. I vissa delar av landet, söderut från mitt place, är det gul varning för snöoväder… men april då, du brukar vara lurig men i år är det inte kul med dessa växlingar…

Minns när jag var på kurs, den heta sommaren 2018 och vi deltagare satt ute och orkade knappt något, då säger en av oss: "jag tror vi är på väg in i en ny istid"! Va??? Hm…nu är det nästan så jag börjar tro det jag också…alltså här i Norden…söderut blir det bara varmare och varmare…som i Spanien t ex, där är det rekordvarmt för att vara i april…Klimatförändringarna som denna regering tror att man kan skjuta på till senare….genom att göra ingenting för att åtgärda!?? "Jösses mössa", för att låna ett bra uttryck… Det är ju verkligen allvarligt oansvarigt! 
——————-
Om jag är nervös? Jo, tackar som frågar! Vadå? Jo, men finalserien börjar ikväll…ju! :-D Maken kommer att vara på plats i arenan, liksom yngste sonen med hela sin familj. Jag och Balder…ja, vi intar soffan… :-)
För att lugna nerverna kommer jag att se ett föredrag från Länsmuseet Gävleborg, via youtube kl 18. Det är min vän Kajsa som berättar om sitt arbete som modellbyggare. Heja dig, Kajsa! <3

(null)
Ständigt lika aktuellt… ;-)

Mössa och vantar där Du bor? Eller shorts och linne? Hur som helst, var rädd om Dig! <3

Andetag 
Dagens meditationsbild utan ord:

(null)

♥️



Taggar: #meditationsbild#finalseriestart#föredrag#hund#luddigt#klimat;

Kommentera inlägget här :