Tegelbröllop

publicerat i Allmänt;
Måndag 24 juni 2024

"Tegelbröllop", heter det visst när man varit gifta i 37 år. Hm..,låter varken romantiskt eller snyggt…men men. Tegel, taktegel, har vi mycket av här. Det ska (skulle) flyttas från en plats till en annan..,kanske blir av i år då…;-)

Vi har varit förlovade i 47 år! Heja oss! :-) Vi drog båda vinstlott i  äktenskapslotteriet. Eller? Man kan uttrycka sig så förstås men det handlar ju om Kärlek… vilja att leva med den man älskar. Och när båda vill…ja, då! 
(null)
Vi gifte oss, naturligtvis, på Gotland. I ett litet fiskekapell. Det mest romantiska jag kunde tänka mig. <3

Nu fick jag det till att låta så enkelt. Självklart är det inte lycka och fest hela tiden. Det är vardag, stress, sjukdomar, gräl…också. Men så länge man väljer att ändå vandra på samma väg framåt, så fungerar det. Samhörighet. Ett bra ord i sammanhanget. Och tillit förstås. Samarbete. Humor. 
Jag har inget recept på äktenskapslycka. Jag är bara glad och tacksam över varje dag som jag får tillsammans med min make. <3

(null)
Gnisvärds kapell :-)
—- <3 —-
"Kärleken kommer och kärleken går Ingen kan tyda dess lagar Men dig vill jag följa i vinter och vår Och alla min levnads dagar
Mitt hjärta är ditt Ditt hjärta är mitt Och aldrig jag lämnar det åter Min lycka är din Din lycka är min Och gråten är min när du gråter
Kärleken är så förunderligt stark Kuvas av intet i världen Rosor slår ut ur den hårdaste mark Som sol över mörka gärden
Mitt hjärta är ditt Ditt hjärta är mitt Och aldrig jag lämnar det åter Min lycka är din Din lycka är min Och gråten är min när du gråter"
- Nils Ferlin -
"Kuvas av intet i världen". Gäller all Kärlek. Till varandra, till andra, till kampen för freden, omtanken om moder jord och alla hennes invånare. 
Till Dig. För Dig. Du som läser detta. <3
Det är visst Almedalsveckan nu. Hoppas på vettiga debatter och absolut inget våld! 
(null)
Gotlandsrosor

Andetag 
Dagens meditationsbild och ord:

(null)

♥️







Taggar: #tegelbröllop#meditationsbild#kärleken#mitthjärta#gotland;

Kommentera inlägget här :