Unforgettable

publicerat i Allmänt;
Söndag 10 mars 2024

(null)

 Unforgettable. Ja, kanske det? :-) Härliga norska gutter representerar Sverige i årets Eurovision. De är verkligen proffs de där tvillingarna och låten är kul, den "sitter" :-) Men någon vinnarlåt tror jag inte det är. Lika bra det, vi ska inte vinna i år igen. :-) Tycker jag. ;-) Eller? 
Och i Norge verkar man tycka lite olika. En del är stolta, andra sura. :-) 

Noah såg också Mellofinalen. Han reagerade mest på de "bara magarna." (Dotter och Jacqueline.) Han klappade på sin egen mage och pekade mot tv:n. :-D Men vi "dansade" lite i soffan också. Mest till Medina. :-)

Tack till Carina Berg och Björn Gustafsson! Ni var bra! Jag har skrattat mycket. Men vi har alla olika humor, dock är allt hat och hån mot Mello väldigt onödigt och ledsamt. För många är Mello en fest. För andra pest. Låt bli och titta då! Man kan tycka att det är kul med Mello och samtidigt ha en bred musiksmak! Så trött på att allt ska vara så svart eller vitt! 

(null)
Det finns ju nyanser… och mellanrum och djup och yta… :-)

Det blir mycket av Pippi Långstrump på tv,  de dagar man har hand om Noah. Citerar denna härliga tjej: 
"Det är ingen ordning på allting
och man hittar inte vartenda dugg"
:-)
Så känns det ibland…eller hur? 

Nu har Noahs föräldrar och en av hans bröder varit här och fikat och tagit med sig Noah hem. Jag stänger av tv:n, plockar leksaker, ställer undan dammsugaren (vi har "städat"), plockat i disk i diskmaskinen, tagit hand om Noahs sängkläder mm. Det är ovanligt tyst och stilla. Balder gäspar stort. Hm…vi går och vilar en stund. Känner värme inom mig efter dagar med Noah. Men jag är trött ;-) Det har man väl rätt att vara som farmor? :-)

Tillönskar Dig en riktigt fin vecka! <3

Andetag 

Dagens meditationsbild och ord:

(null)


♥️




Taggar: #unforgettable#ingenordning#plockar#varm#mello#meditationsbild;

Kommentera inlägget här :