ANDAS UT

publicerat i Allmänt;
Nyårsdagen 2013
Väcks på natten av dunder och brak och ett  varningsskall från hunden. Nej, det är inte ljudet av nyårsraketer här ute i skogen utan snömassor som faller från taket. Nyårsaftonen bjöd på värmegrader och regn. Snön hart sjunkit ihop och på vissa ställen tittar gräsmattan fram. Nedfallna träd och grenar ligger lite överallt på gården och i skogen. Att ta en promenad längs vägarna är inte att tänka på, det är alldeles för halt. Men det går bra att vistas på tomten. det är kramsnö och vi ägnar oss åt "vinterlekar". Jag bygger en snölykta och sen kastar vi snöbollar som hunden får fånga eller hämta. Han far som en skottspole fram och tillbaka i snön. Solen tittar fram och det droppar från taken. En fin början på det nya året.
 
Det gamla året slutade trevligt i lugn och ro med god mat och skumpa. Brasa och ett och annat bra TV-program. Vi samtalade om året som gått och förväntningar inför det nya. Det kom mycket att handla om sport...som alltid i min familj :) Det är bara jag som avviker med mitt prat om hälsa...
 

När jag mediterade för några dagar sedan kom tankar, frågor och lite oro gällande framtiden upp i mitt huvud. Efter stund kom några ord och meningar till mig. De bara dök upp. Vill gärna dela med mig av dem:
 
Lev
Lev ut
 
Andas
Andas ut
 
Sov 
Sov ut
 
Det som viktigt är - är Nu och Här
 

Fick några "änglaord" till mig också:
 
Ta den utsträckta handen - en ängel leder dig rätt
 
Vila under en änglavinge
<3  <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
 
GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET!!!
 
(bilden får bli en favorit i repris)
 

 


 
 
 
 
 


 
 

Kommentera inlägget här :