Gött å leva

publicerat i

De senaste dagarna har livet varit "gött".
I lördags hade jag bokat in ett möte med "Bossen". Jag och 55 299 andra... Och vilket möte! Friends Arena är väldigt stor men vinner inget skönhetspris. Ljudet kunde ibland vara lite bättre. Men i övrigt var allt så braaa! Maken och jag fick biljetterna i julklapp av yngste sonen. Platserna var perfekta!-Stämningen var i topp. 14 år sedan vi sist var på Bruce-konsert. Konstaterade att publiken bestod av både gamla som unga. Vågen gick flera varv medan vi väntade på att konserten skulle starta. Så kom han då, Bruce och E Street Band! Och som vanligt levererade de över all förväntan :) Detta var Fest!!!! Han är makalös han, Bruce!!!

Att komma till och framför allt från arenan är en historia för sig. Kan säga att det är inte lätt... Vi hade turen att bli lämnade och hämtade av äldste sonen men vi fick promenera långt genom Solnas gator innan vi hittade varandra. Tur att det var en varm kväll och uppehåll. Och att promenadskorna var på...

Igår var vi till svärmor och lämnade av yngste sonen som ska bo där tills han fått tag på eget boende. En massa god mat bjöds vi sedvanligt på :)

Idag har jag jobbat. Vilken ljuvlig måndag! Ute är det sommarvärme och naturen exploderar :) Fritidsbåtarna och färjorna är tillbaka i hamnen. Det doftar hav! Det känns bra. Det känns gött ;)

Apropå det tidigare inlägget om liv och död vill jag citera Bruce Springsteen:
Ur "We are alive"
"We are alive
and though we lie alone
here in the dark
our souls will rise
to carry the fire and light the spark
to fight shoulder to shoulder and
heart to heart

Let your mind rest easy
sleep well my friend
it's only our bodies that betray us in the end"
- Bruce Springsteen

Den fantastiske saxofonisten Clarence Clemons dog efter en stroke 2011. Visst saknas han i E Street Band. Hans fantastiska saxsolon! Han hyllades med ett minnesporträtt under konserten. Och en ny generation har tagit vid. Clarences brorson...:)

Jag tackar mina två underbara söner för att ni gjorde det möjligt att möta Bruce igen <3

Bilden är från albumet: "Wrecking Ball"

Kommentera inlägget här :