Söndag 13 oktober 2013

publicerat i Allmänt;
Sakta singlar de ner och lägger sig mjukt på marken. De kommer många på en gång och de bildar en mjuk, gul matta på vägen. Det är vackert. Och skönt att gå på. Det doftar gott av jord. Luften är hög. Inte kall. Solen värmer fortfarande från en klarblå himmel. Det är söndag 13 oktober 2013. Jag andas in den härliga luften, långt ner i lungorna och andas sen uuut... Livet känns gott. Livet känns bra :-)

Jag har haft förmånen att få ta del av mina två favoritställen idag. Promenad längs å och hav, samtal med grannar och inandning av havsluft. Sen ut till torpet. Promenad i skog och till sjö. Överallt denna höstglöd! Båtar och bryggan är upptagen på land. Det blåser bara en lätt vind.

Vi äter ute idag. På Hakke gård. Mycket folk. Långtradarchaffisar, barnfamiljer, pensionärer, idrottslag...det är ett väldigt sorl. Det är lite rörigt men trevligt. Maten är god. Men jag märker att jag ännu har en bit att gå på Bättringsvägen. Blir trött och får huvudvärk. Tänker: ska det alltid vara så här? Nej, det vill jag inte!!
Solens strålar bryts genom lövverket. Vackert :-) 

Höstastrarna blommar rikligt. Jag tycker att de är så söta.

Fick idag ett kort på mitt söta barnbarn. Hon såg så vaken och klok ut på kortet. Å, vad jag längtar efter att träffa henne igen. Att få titta in i ett litet barns ögon. Få möta blicken. "Vem är du? Var kommer du ifrån?"
Jag hoppas att jag får följa dig en bit på din livsresa. Det skulle vara en sån ära <3

Det börjar strax mörkna. Ännu en dag går till vila. Ny vecka i morgon. Nya möjligheter :-)
Var rädd om dig - du är värdefull!


Kommentera inlägget här :