Nymåne

publicerat i Allmänt;
Nymåne - nystart
Nymåne - nyklippt
Nymåne - nya möjligheter
Nymåne - nya insikter
❤️

Jag är inte förtjust i spindlar men jag beundrar deras fantastiska nät. Vilka byggnadsverk! Det här fanns utanför mitt sovrumsfönstet i morse...:-)

Att vandra genom en stad som sakta vaknar upp, det är bra mysigt. Jag hade gott om tid när jag gick till frissan strax före öppningsdags. Morgonens täta dimma började lätta. Mycket folk vid stationen. Men inte så mycket biltrafik. Jag hade tid att strosa lite. Kika en stund i skyltfönster. Löpsedlarna handlade om pengar och om faror. Valstugorna var fortfarande stängda utom det parti jag ogillar. De höll på att sätta upp flaggor och duka ett bord. Jag tittade bort. Det doftade gott från en resturang. Ett tutande ljud från en backande varubil. Fotgängare, cyklister, bilar, bussar...staden...❤️

Jag vet att jag inriktar mig på det positiva i denna blogg men ibland måste jag få skriva om det som upprör mig. Längs vägen mellan stad och torp finns en trevlig "grillkiosk" som drivs av en familj med utländsk härkomst. De säljer korv, hamburgare, pizza mm. Väldigt gott. Alltid trevligt bemötande. Längs hela vägen finns inga valaffischer förutom just där. Just där har det rasistiska partiet smällt upp flera skyltar, slarvigt nerstuckna i marken...Så demonstrativt! Jag blir så ledsen och så arg. Så nedrigt, så elakt...och så påstår de att de har nolltolerans för rasism! 
Såg idag att bara en skylt stod kvar, de andra låg på marken..."någon" hade väl fått nog...
Det har verkligen kommit in något mörkt, brunt och otäckt i politiken....
Jag vände ryggen till skyltarna och fick se tre små flickor som gick hand i hand. Två mörka och en blond ❤️
Det är den bilden jag bevarar och gläder mig åt :-) Barn är inte rasister! Om de blir det så är det inlärt, inte medfött.

Här är mitt träd som jag köpte i Harg i somras. Litet och läckert ❤️


Delar detta kloka som jag hittade på Fb. Lite nytänk för mig som jag försöker "nöta" in.

Det var den 25 augusti idag. För 28 år sedan tog min äldste son sina första steg :-) Och min äldsta lillasyster fyller år idag! Jag tänker inte berätta hur många år, man talar inte om damers ålder som ni vet ;-) Men hipp hurra för henne!!!❤️

Allt gott!
Sov gott!
❤️

Kommentera inlägget här :